NØDDE­KNÆKKEREN

P. Tjajkovskij: Nøddeknækkeren

20. dec 2024

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: Sælges i løssalg fra 5. oktober 2023, kl. 10.00

21. dec 2024

Tid: 15:00
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: Sælges i løssalg fra 5. oktober 2023, kl. 10.00

Koncerter

20. dec 2024 19:30
21. dec 2024 15:00
Find billetter

Gør jer klar til et rigtig juleeventyr, når vi præsenterer juleballetten over dem alle, nemlig Tjajkovskijs Nøddeknækkeren.
Det er juleaften hos familien Stahlbaum, og datteren Clara venter spændt på at se det smukke juletræ og åbne de mange gaver. Men den flotte nøddeknækker, hun får i gave af sin onkel, er ikke helt normal, for da klokken slår tolv, bliver hele stuen forvandlet, og Clara bliver suget med ind i et vaskeægte juleeventyr, hvor hun sammen med nøddeknækkeren må kæmpe mod musekongen og snedronningen, inden de kan drage mod slaraffenlandet, der er lavet af slik og befolket af legetøj.
Nøddeknækkeren er proppet med så mange kendte melodier, at hele balletten uden problemer kunne ligge på en playliste med de største klassiske hits, og det er sikkert, at både de yngste nybegyndere og de julekyndige voksne alle kan få en stor musikalsk oplevelse, når vi samtidig får de dygtige balletdansere fra KOMA-ballet til at levendegøre blomsterne, snedronningen, bolsjefeen, musekongen og de mange andre eventyrlige figurer. Der er garanteret julestemning for både store og små.
Koreograf Alessandro Sousa Pareira hylder med sine unge dansere og neoklassisk koreografi den traditionelle julestemning, som Nøddeknækkeren fremkalder i børn og voksne: Glæden ved fantasi, magi og forventning.

I samarbejde med KOMA ballet

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!