Børnehaver

Besøg Odense Symfoniorkester // Klassisk med spjæt

Klassisk musik kan være en stor mundfuld – selv for voksne. Men når vi laver musikken til lege, sange og gode historier, så bliver det både sjovt og fantasifuldt at lege rundt i den store koncertsal med de mange forskellige lyde og instrumenter.

Til børnehaver tilbyder vi besøg i koncerthuset, så børnene kan tage små skridt ind iden klassiske verden.

Desuden er vores meget populære og aktiverende koncert ‘Klassisk Med Spjæt’ en lærerig og morsom indgang til symfonisk musik med masser af leg og bevægelse.

Kom og besøg Odense Symfoniorkester!

Gennem leg, sang og et besøg i koncertsalen får børnene et lille kig ind i den klassiske musiks verden.

Onsdage mellem kl. 9.00 og 10.30

Send en mail til Stine Brinch Nielsen, hvis I ønsker at komme på besøg:

sbnie@odense.dk mobil: 40366927

 

KLASSISK MED SPJÆT

Hvorfor skal man sidde stille til klassisk musik, når man kunne løbe rundt om orkestret eller ligge på gulvet med lukkede øjne og mærke lyden. KLASSISK MED SPJÆT er en anderledes koncertform, der er krydret med sanglege, aktiviteter og historier, så børnene både får en lærerig introduktion til klassisk musik og de forskellige instrumentgrupper, men først og fremmest får en underholdende oplevelse i nogle uvante rammer, hvor alt kan ske.

Du kan bestille billetter på vores SKOLEPORTAL.

Skal I være med næste gang? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om det. Klassisk med spjæt spilles som regel i maj; billetsalget starter to-tre måneder før koncerterne.

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!