Indskoling/Mellemtrin

Lyt, leg og lær (0.-2. klasse)

En tur ind i Koncerthuset kan være en stor oplevelse, men med små musikalske skridt giver Lyt, Leg og Lær eleverne et indblik i den klassiske musik. Vi besøger orkestret i koncertsalen, lærer de forskellige instrumenter at kende og får besøg af orkestrets musikere.

Læs mere om Lyt, leg og lær her

 

Skolekoncerter (0.-4. klasse)

Når I kommer til skolekoncert hos OS, kan I forvente en enestående og storslået oplevelse. Vi sætter det helt store maskineri i gang, vi skruer fantasien op på 11, og vi præsenterer helt nye dimensioner i musikken. Vi laver både koncerter for og med eleverne, så I kan selv vælge, om I vil være en del af det store kor, der sammen med symfoniorkestret fylder koncertsalen med lyd, eller om I hellere vil sidde og nyde musikken, historierne og oplevelserne fra publikumspladserne. Du kan tilmelde din klasse i foråret, så husk at melde dig til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide, hvor og hvornår tilmeldingen starter.

Du kan læse mere om og bestille billetter til vores skolekoncerter her.

 

Julekoncerter

Odense Symfoniorkester, skuespillere, sangere, en elsket julekalender og 300 velsyngende nisser. Det er opskriften på den fantastiske juletradition, der hver december fylder både Odense og resten af Fyn med masser af julestemning og julesange. Giv eleverne en spektakulær julegave, der varer længere end til påske; eleverne kan enten være med som kor i den store forestilling eller blot nyde de gode historier og julesange fra publikumspladserne.

Læs mere om vores julekoncerter her.

 

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!