Udskoling / Ungdomsuddannelser

Generalprøver // Moving Moments // Koncerter med gymnasieelever

Hvor stort kan det blive? I Odense Symfoniorkester er vi ikke bange at skrue forventningerne og niveauet helt op og lave uforglemmelige koncerter.
Vi laver både koncerter for og med jeres elever, så det er kun ambitionsniveauet, der sætter grænser.

FORprøver (Udskoling/Gymnasier)

Til vores forprøver giver vi en inspirerende præsentation af vores mange forskellige koncerter. Inden koncerten tilbyder vi rundvisning og en introduktion, så eleverne får mest muligt ud af oplevelsen.

Du kan læse om og tilmelde dig vores generalprøver her.

FANTASY IN CONCERT (5.-10. klasse)

Hør musik fra alle de største fantasy-film: Ringenes Herre, Harry Potter, Game of Thrones, Narnia, Pirates of the Caribbean og mange flere. Det bliver magisk i november 2022✨

Læs mere og få billetter til skolekoncerterne her.

 

Moving Moments (Efterskoler)

Moving Moments er en fusion af spring- og rytmisk gymnastik blandet med kor og orkestermusik. 350 gymnaster, 200 korsangere og vores symfoniorkester samarbejder om at lave et spektakulært sceneshow med en historie, som udforsker det fysiske og musikalske.

Vi glæder os til næste Moving Moments, hvis du vil være sikker på at få din efterskole med, kan du kontakte Stine Brinch Nielsen, og få yderligere information:

sbnie@odense.dk mobil: 40366927

 

Korkoncerter (Ungdomsuddannelser)

Klassisk musik kan måske virke støvet og gammeldags, men når man pludselig selv står midt i musikkens kerne, åbner musikken sig op og er udfordrende, læringsrig og opslugende. Og når man sammen med hundredevis af andre unge kordeltagere og professionelle musikere får stående applaus af en fyldt koncertsal, er det en oplevelse, der hænger ved i længere tid en blot en gennemlytning.

Læs mere om vores gymnasieprojekter her.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!