MESSING-
KONCERT

Dirigent: Ian Bousfield

Paul Dukas: Fanfare pour précéder La Péri
Michael Tilson Thomas: Street song for Brass Ensemble
Henri Tomasi: Fanfares Liturgiques
Paul Terracini: Gegensätze
Eric Richards: Three scenes for American Trombone
Trad.: Dindirindin, arr Jock McKenzie
David Powell: Dulcinea

Unummererede pladser

Koncerter

Find billetter

Odense Symfoniorkesters fantastisk velklingende messingblæsere vil sammen med den verdensberømte basunist og dirigent Ian Bousfield fylde Carl Nielsen Salen med gylden vellyd og henrivende messingklang. Ian har været solobasunist i London Symphony Orchestra og i Wiener Philharmonikerne og rejser nu rundt i mange af verdens førende symfoniorkestre og ensembler. Han er bosiddende i Bern, hvor han er professor. Ian er i skrivende stund ved at sammensætte et flot og varieret program med musik fra alle verdenshjørner. En ting er sikkert: denne koncert vil du ikke gå glip af, hvis du kan lide lyden af vores messingblæsere!

Online programnote

 

Dirigent: Ian Bousfield 

Ian Bousfield (født i York i 1964) er en af de mest indflydelses- og succesrige trombonister i vores tid. Efter at have vundet London Symphony Music Scholarship i en alder af 15 og arbejdet med det nydannede European Communities Youth Orchestra under ledelse af Claudio Abbado var en orkesterkarriere uundgåelig. Efter fem år i Hallé Orchestra vandt Bousfield pladsen som solobasunist i London Symphony Orchestra i 1988 blot 23 år gammel. Dette var i høj grad en guldalder for blæserne i London Symphony Orchestra LSO-blæserne. Samarbejdet, teamwork-følelsen og det ambitiøse niveau blandt orkestrets legendariske musikere er den læring, som Bousfield nu arbejder på at give videre til sine kolleger og yngre musikere. I 2000 skiftede Bousfield job og blev solobasunist ved Wiener Filharmonikerne og Wiener Staatsoper.

Bousfield har både som orkestermusiker og solist optrådt med nogle af de største orkestre og dirigenter rundt i hele verden, men han har nu dedikeret sig til sin store passion, nemlig undervisningen og pædagogikken med koncerter og masterclasses for både enkelte elever, ensemler og orkestre.

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!