Persondatapolitik
for Odense Symfoniorkester

Behandling og brug af personoplysninger
Hos Odense Symfoniorkester værner vi om din personlige data. Vi gemmer derfor kun den allermest nødvendige information, og vi gør det naturligvis kun, hvis du giver os din tilladelse. Nedenfor kan du læse, hvilken data vi gemmer, hvorfor vi gemmer den, og hvor længe vi gemmer den. Du kan desuden læse om dine rettigheder i forbindelse med behandling af personoplysninger.

Hvornår gemmer vi din data?
Vi gemmer udelukkende din data, hvis den er nødvendig for din oplevelse hos OS. Det kræver et bevidst og aktivt valg fra dig (jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra a).

Vi gemmer dine oplysninger:
• Når du køber billetter hos OS.
• Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
• Hvis du kontakter os på mail.

Vi gemmer desuden logningsstatistik, når du besøger vores hjemmeside, men dette er ikke personhenførbart.

Hvorfor gemmer vi din data?
Vi gemmer dine oplysninger, så vi kan levere en tilfredsstillende service til dig (jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra b, c & f). Når du køber billet til vores koncerter gemmer vi bl.a. dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig med information omkring koncerten (f.eks. i tilfælde af aflysning). Desuden gemmer vi dine oplysninger, så vi kan sende mere målrettet information om fremtidige koncerter/arrangementer og tilbud, der kunne være interessante for dig på baggrund af dine tidligere køb hos OS – vi sender dog kun målrettet information til dig, hvis du har givet os samtykke til det!
Bemærk, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage (jf. Databeskyttelsesforordningen, artikel 7, stk. 3).

Hvilken data gemmer vi?
Vi gemmer kun nødvendig information om dig og ikke nogen oplysninger, der er personfølsomme. Vi gemmer kun den information, du selv har oplyst. Behovet for oplysninger varierer efter den ydelse, du forventer at få. Nedenfor kan du se, hvilken data vi gemmer.

Når du køber billet hos OS via Billetten A/S’ hjemmeside, får vi adgang til de personoplysninger, du vælger at oplyse; dette gælder navn, adresse, mail, telefonnummer og billettype. Denne information gemmer vi, så vi kan kommunikere vigtig information om arrangementet ud til dig. Vi gemmer også dine oplysninger, så vi kan registrere dig som nøglekunde, hvis du køber billetter til 4 koncerter på en sæson.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din mail og evt. dit navn, hvis du oplyser dette. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du også tilladelse til, at vi må sende dig særlige tilbud på baggrund af oplysningerne fra dine billetkøb. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet enten ved at trykke ‘afmeld/unsubscribe’ i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på symfoni@odense.dk.
Når du kontakter os på mail, indsamler vi de oplysninger, du selv angiver, f.eks. navn, mailadresse, telefonnummer samt indholdet af din henvendelse. Dette gør vi for bedst muligt at kunne besvare din henvendelse.

Hvor længer gemmer vi din data?
Hvis du er inaktiv som kunde, sletter vi dine data efter maksimalt 5 år.
Hvis du afmelder dig vores nyhedsbrev, sletter vi dine data inden for en uge.

Hvem deler vi oplysninger med?
Vi deler ikke dine oplysninger med tredjepart.

Cookies
Når man besøger vores hjemmeside odensesymfoni.dk, registrerer vi brugernes færden (har brugeren besøgt os før, hvor længe er brugeren på vores side osv.); dette gør vi for at få data omkring brugernes adfærd på hjemmesiden. Denne information er dog ikke personhenførbar.

Hvordan kan du få adgang til vores data om dig?
Du har ifølge Databeskyttelsesforordningens artikel 15 ret til at få oplyst, hvilke informationer vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at få indsigt i vores information om dig, kan du kontakte os via vores mail: symfoni@odense.dk.

Hvordan kan du ændre vores data om dig?
Vi er forpligtet til at berigtige alle oplysninger omkring dig – hvis du opdager fejl i vores data om dig, skal du rette henvendelse til os via mail: symfoni@odense.dk.

Hvordan kan du få slettet din data i vores system?
Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine oplysninger i vores system, hvis en række kriterier er opfyldt (jf. Databeskyttelsesforordningen, artikel 17 “Retten til sletning”). Kontakt os via mail (symfoni@odense.dk, hvis du ønsker at blive slettet fra vores system).

Rettigheder // Klage
Du har til ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Du kan klage på mail dt@datatilsynet.dk

Kontaktoplysning
Du kan altid kontakte OS, hvis du har spørgsmål, rettelser eller lignende.
Skriv til os på: symfoni@odense.dk.

Ændringer i persondatapolitik
Dette er version 2 af OS’ persondatapolitik, dateret d. 19. september 2019.
(Version 1 er dateret d. 18. maj 2018)

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!