KVINDESTEMMER

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG – KONCERT OG TALK

Dirigent: Maria Badstue
Solister: Indira Mahajan, sopran
Talk ledet af: Lisbeth Knudsen

08. mar 2024

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: Sælges i løssalg fra 5. oktober 2023, kl. 10.00

Koncerter

08. mar 2024 19:30
Find billetter

Koncerten er også en del af koncertpakken KLASSISK + – læs mere om pakken her

Kvinders stemmer er eftertragtede i det 21. århundredes 3. årti. Mere end nogensinde. Det gælder også i koncertsalen, og den 8. marts, på kvindernes kampdag, vil Odense Symfoniorkester lade kvinder komme til orde på mange forskellige måder – både i musikken og ved en efterfølgende paneldebat om emnet.
En række fremragende komponister er på programmet. Både kvinder og mænd. Med det lille tvist, at den musik, der er komponeret af mænd, beskriver kraftfulde kvinder. Dirigenten er en kvinde, og solisten er en kvinde.
Den efterfølgende paneldebat bliver ledet af Odense Symfoniorkesters bestyrelsesformand, Lisbeth Knudsen, og panelet bliver blandet. Hvornår kan vi programsætte musik for symfoniorkester, uden at sætte fokus på om komponisten er en mand eller en kvinde? Hvilken musik er essentiel at spille af kvindelige komponister, unge som ældre? Og hvordan oplever de udøvende kunstnere, dirigenter og solister, at denne debat spiller ind på deres virke?

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!