BLEUSE & Carl Nielsen
Ungdoms­symfoniorkester

Dirigent: Pierre Bleuse

C. Saint-Saëns: Danse Macabre
A. Dvořák: Symfoni nr. 6

Koncerten varer cirka 1 time 

03. maj 2024

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: Sælges i løssalg fra 5. oktober 2023, kl. 10.00

Koncerter

03. maj 2024 19:30
Find billetter

Pierre Bleuse står på dirigentpodiet foran både OS og CNUS – Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester – til denne koncert. Vores franske chefdirigent er nemlig meget optaget af at fremme de kommende generationer af musikere, og når vi nu er så heldige, at vi har et særdeles velspillende ungdomssymfoniorkester på Fyn, er det Pierres store ønske både at løfte, inspirere og udfordre de unge, dygtige musikere i Carl Nielsen Salen.

Koncertens program er bestemt også en oplevelse værd; vi lægger ud med Saint-Saëns’ berømte tonedigt Danse Macabre, hvor Døden på allehelgensaften vækker de døde med sin violin og djævelske toner. Der er morbid feststemning, knogleraslende xylofon-løb og gysende god musik i dette lille mesterværk. Aftenens hovedværk er Dvořáks majestætiske 6. symfoni, som er stopfyldt med skønne melodier, fantasifulde idéer og små ekkoer af Brahms’ 2. symfoni, der havde haft premiere tre år forinden.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!