Léonie Sonnings Musikpris

Dirigent: Anu Tali
Solister: Emmanuel Pahud, fløjte;
Zachary Hatcher, harpe; Rafaell Altino; bratsch

C. Debussy: Sonata for fløjte, bratsch og harpe
Bara Gísladóttir: Uropførelse
Carl Nielsen: Fløjtekoncert
C. Debussy: Forspil til En Fauns Eftermiddag
Sofia Gubaidulina: Musik for fløjte, strygere og slagtøj
Carl Nielsen: Helios, ouverture

30. maj 2024

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: Sælges i løssalg fra 5. oktober 2023, kl. 10.00

Koncerter

30. maj 2024 19:30
Find billetter

At få lov til at præsentere dette års Sonning Prismodtager er en ære for Odense Symfoniorkester. Prismodtageren, den verdensberømte fløjtenist Emmanuel Pahud, spiller endda Carl Nielsens fløjtekoncert som et af hovedværkerne i programmet, der ellers viser denne alsidige musiker fra mange vinkler. Han er helt alene på scenen i ny musik af Bára Gisladottir, han spiller et soloværk og kammermusik af Claude Debussy og sidder endda som “menigt” medlem af Odense Symfoniorkester og spille førstefløjte i Debussys smukke “Forspil til en Fauns Eftermiddag”. Efter pausen er Pahud igen solist foran orkestret i Sofia Gubaidulinas betagende “Musik for fløjte, strygere og slagtøj”. Og endelig spiller Odense Symfoniorkester Carl Nielsens Helios-ouverture.  

Programmet er modigt, alsidigt, smukt og udfordrende. Det bliver en ægte festkoncert med fløjte-event i foyeren inden koncerten, prisoverrækkelse og et overflødighedshorn af musik.
Emmanuel Pahud er en af verdens største navne både som solist og kammermusiker og så har han en lang karriere som solofløjtenist i Berlinerfilharmonikerne at prale af også. Hele denne bredde i hans virke bliver afspejlet i aftenens festprogram. 

Læs mere på sonningmusik.dk

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!