Stine Brinch Nielsen

Pædagogisk ansvarlig/producent

Mobil: + 45 40 36 69 27
sbnie@odense.dk

Da jeg var ca. 12 år gammel, hører og ser jeg i starten af december Århus pigegarde og siger straks til min far: ”jeg kunne godt tænke mig at spille enten tromme eller trompet” og vupti, så heldig, som man kan være får jeg en trompet i julegave. Jeg vokser op og kommer til at spille i et spejder orkester og får en masse gode venner og musikalske oplevelser.

Herefter fulgte en fantastisk folkeskole tid med masser af musik, en ungdomsskole der sprudlede af kreative og sociale mennesker. Jeg ville mere og startede derfor til solo trompet på Århus folkemusikskole, som også bød på bigband og ungdomskor. MKG i Kolding blev attraktivt og jeg ønskede at komme til at undervise i musik engang. I 1992 startede jeg på konservatoriet. Efter at have undervist mange steder starter jeg egen musikskole i eget hus – det spiller stadig på fuld tryk, men med andre undervisere. Med alle disse gode musikalske år i min rygsæk, fortsætter jeg stadig min vision, der skal bringe musikken skal ud til børn og unge. Børn og unge skal have rig mulighed for at vokse op i et musikalsk miljø. Jeg glæder mig over at være med til at børn og unge vokser op med muligheden for at få de store øjeblikke med plads til nysgerrighed, læring, underen og ikke mindst medejerskab. Hvad ville livet være uden musik og dens skaben, vi kan ganske enkelt ikke leve uden.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!