Skole­koncerter hos

UGE 46 / 2020

VIOLINER I VANDLAND

(5. – 8. klasse)

Onsdag d. 11. november 2020, kl. 11.15 – 12.15

Torsdag d. 12. november 2020, kl. 9.30 -10.30

Torsdag d. 12. november 2020, kl. 11.15 – 12.15

Violiner i Vandland er en ny og sprællevende skolekoncert, der kommer til at fungere som vores nye ‘musikalske brækjern’, lavet specielt til elever i slutningen af mellemtrinnet og valgfagselever.

Med nye, skøre og øjenåbnende greb vil skabe en naturlig nysgerrighed for eleverne i denne alders- gruppe og samtidigt udfordre musikkens rolle i samfundet og i det enkelte menneske.

Eleverne vil blive revet med på en rejse af både nutidig og musikhistorisk karakter, som både ryster
og varmer, forskrækker og beriger. Violiner i Vandland bliver iscenesat af Odense Symfoniorkester og to unge skuespillere, som vil skrubbe vores ører med musikalsk badesalt, skubbe os ud over vippen i frit fald mod det mægtige tonehav og tage med os på rutsjeture rundt i hele følelsesregistret.

I vores undervisningsmateriale vil der være rig mulighed for både at fordybe sig i den vildskab, passion og dedikation, de store værker udsprang af, men også i høj grad for at diskutere vigtige spørgsmål som: “Hvordan bliver jeg påvirket af musik, og hvorfor?” og “Hvad skal vi overhovedet med kunst i vores samfund?”.

Undervisningsmaterialet sendes ud efter koncerten.

Bestil billetter her

Pris for deltagelse som koncertpublikum:
Billetpris pr. person: 25,00 inkl. moms
Koncertpublikum sørger selv for transport til og fra koncerten.

 

Har du spørgsmål vedrørende koncerten, kan du kontakte:
Stine Brinch Nielsen, B&U-producent Odense Symfoniorkester
sbnie@odense.dk / 40 36 69 27

UGE 11 / 2021

SIGURDS MUSIKALSKE VERDENSREJSE (1. – 4. KLASSE)

Tirsdag d. 16. marts kl. 12.00 – 13.00

Onsdag  d. 17. marts kl. 12.00 – 13.00

Torsdag d. 18. marts kl. 12.00 – 13.00

fredag d. 19. marts kl. 12.00 – 13.00

Oven på vores kæmpe succeser ”Sigurds Danmarkshistorie”, ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr”og ”Sigurd og Symfoniorkestret” er vi nu klar til at løfte sløret for det næste store projekt:

SIGURDS MUSIKALSKE VERDENSREJSE.

Denne gang tager Sigurd Barrett børnene med på intet mindre end en jordomrejse. Sigurd er den musikalske og veloplagte guide, når turen går til alle afkroge af verden i selskab med Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og et kæmpe børnekor med 350 velsyngende medpassagerer . Kan det være mere oplagt, end at vi drager ud i verden og lader os inspirere af andre kulturers musiktraditioner?

Nøjagtig som vi elsker at smage mad fra andre steder i verden, gælder den samme nysgerrighed også for den musik andre lande kan bidrage med. Gennem musikken ved vi, hvor vi hører til og føler os hjemme. Forestil dig at bo i et andet land, og mens du går hen ad gaden, hører du pludselig et kor synge ”I skovens stille ro”!

Med denne koncert håber vi også at kunne møde alle dem, der af flere forskellige grunde bor i Danmark og har rødder andre steder i verden.

Koncerten laves i samarbejde med Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og kæmpe børnekor med

Pris for deltagelse som koncertpublikum:
Billetpris pr. person: 25,00 inkl. moms
Koncertpublikum sørger selv for transport til og fra koncerten.

 

Har du spørgsmål vedrørende koncerten, kan du kontakte:
Stine Brinch Nielsen, B&U-producent Odense Symfoniorkester
sbnie@odense.dk / 40 36 69 27

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!