Skole­koncerter hos

Giv dine elever chancen for at opleve det store Symfoniorkester. Odense Symfoniorkester tilbyder fængslende, lærerige og underholdende Skolekoncerter, der særligt retter sig til de forskellige klasser og trinmål i skolen. Gør plads i kalenderen til de kommende skolekoncerter.

SKOLEKONCERt – UGE 8 – 2020

Syng med Odense symfoniorkester og Sigurd Barrett

Odense Symfoniorkester inviterer elever fra kommende 3. og 4. klasse som kordeltagere ved skolekoncerterne: ”Sigurd og Symfoniorkestret”.

Dette sker fra mandag den 17. februar i uge 8 2020 til og med fredag den 21. februar.

Sigurd har gjort det igen!
Ovenpå vores kæmpe succeser, i 2018 ”Sigurds Danmarkshistorie” efterfulgt af ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr” i 2019, kan Odense Symfoniorkester nu præsentere det næste koncertprojekt i rækken af solide Sigurd-mesterværker.

”Sigurd og Symfoniorkestret”
Den meget roste og prisbelønnede Tv-serie ”Sigurd og Symfoniorkestret” rullede for første gang over skærmen i 2003. Her formåede Sigurd Barrett at introducere den klassiske musik for børn (og voksne) på en helt ny og sjov måde. Med udgangspunkt i den store klassiske orkestermusik og Sigurd-ørehængere tager Sigurd os endnu engang med på en musikalsk rejse – ovenikøbet live! Denne gang går rejsen ind i symfoniorkestrets univers. Her gemmer der sig store musiske fortællinger fra en svunden tid, og ikke mindst spil- og nulevende og særdeles nærværende musikere, der deler ud af deres musik og fortællinger.

Med Odense Symfoniorkester i samarbejde med Det Kgl. Teaters Balletskole Odense og jeres korbørn sætter vi os i førersædet med ”interaktive” og farvestrålende koncerter for vores publikumsklasser.
Men ikke mindst involverer vi mange elever og deres lærere, der tilsætter hele projektet en væsentlig ingrediens af børnekorsang, som rækker langt ud over scenekanten.

Formålet med projektet ”Sigurd og Symfoniorkestret”
Sigurd Barrett fortæller:

Klassisk musik kan være svært tilgængelig for børn uanset alder (også til tider for voksne), især fordi den ofte er instrumental, og derfor ikke er så konkret som meget af det, børn normalt beskæftiger sig med. Men går man ind bag facaden på de sort/hvidt klædte musikere, finder man de skønneste mennesker, der har brugt hele deres liv på at forfine deres musikalitet til glæde for dig og mig. Musikken kan være fuld af kærlighed, af glæde, af sorg, af drillerier eller tosserier – og alle de følelser kender børn. Derfor kan børn (og deres voksne) få uendeligt meget ud af den klassiske musik, hvis man får taget hul på den på en god måde.

Materialegennemgang:
Tirsdag d. 27. august 2019 kl. 14.30 til 16.00 i Pro Musica Salen i Odense Koncerthus, leder Sigurd Barrett, os og igennem alle sangene. Tilmelder du dig dette projekt, vil du til materialegennemgangen få udleveret noder, tekst og lydfil. Materialet er lavet, så det er nemt at gå til for alle.

Vi har en klar forventning om, at du deltager denne dag. Mange spørgsmål klares også på denne dag.

Sådan vil koncertdagen se ud
I uge 8 – den 17. 18. 19. 20. og den 21. februar

kl. 09.15 – 09.30 Kor ankommer
kl. 09.45 – 10.30 Kor varmer op med Sigurd Barrett
kl. 10.30 – 10.45 Kor går til scenen
Kl. 10.45 – 11.15 Lyd og forprøve. Kornumre prøves med orkester og Sigurd Barrett.
Kl. 11.15 – 11.45 Pause (husk madpakke)
Kl. 11.45 – 12.00 Kor går til scenen
kl. 12.00 – 13.00 Skolekoncert
kl. 13.00 – 13.45 Pause, hvor der er juice til alle elever.
Kl. 13.45 – 14.00 Kor går til scenen
Kl. 14.00 – 15.00 Familie/offentlig koncert for hele familien
og andre interesserede.

Billetter til familiekoncerten kan købes her

Kortilmelding sker via:

Interessen og tilmelding har været enorm, så vi må desværre melde alt optaget. Du kan derfor ikke få plads på produktionen Sigurd og Symfoniorkestret i hverdagene i uge 8.

Men vi har plads lørdag d. 8. februar. Hvis I som skole har mulighed for at deltage denne dato, så følg linket her for tilmelding (først til mølle): https://forms.gle/m1UMUzYRFbebjLpR8

Vi har også stadig pladser til et lignende koncertprojekt ”Jul i Valhal”. Tilmelding til denne produktion finder du her: https://odensesymfoni.dk/undervisning/boernekor-til-familiejulekoncerten/

Hvis ikke dette har interesse, så håber vi at se dig og dine elever som koncertpublikum til Jul i Valhal eller koncerterne med Sigurd og Symfoniorkestret. Billetbestilling er endnu ikke muligt, men I vil modtage besked derom.

Vi kan desværre blive nødt til at afvise nogle tilmeldinger af pladshensyn.

Pris for deltagelse:
Pris pr. kor: 600 kr. inkl. moms
hvilket dækker materialegennemgang med Sigurd Barrett, samt Sigurds bogmateriale
”Sigurd og Symfoniorkestret” bog 1 og 2, korhæfter og lydfil.

Skolekoncertbilletter (2. til 4. klassetrin)
Som vanligt vil jeres skole også få tilbud om at overvære skolekoncerten, og billetbestilling åbnes onsdag den 7. august kl. 10.00 billetbestilling her på siden (efter ”først til mølle” princippet. )
Pris for deltagelse som publikum:
Billetpris pr. person: 25 kr. inkl. moms

Transport
Skoler sørger selv for transport til og fra koncerten.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og din klasse.

Venlig hilsen

Stine Brinch Nielsen, B&U producent Odense symfoniorkester
Sbnie@odense.dk,  mobil 40 36 69 27

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!