Koncertpakker
sæson 2024

Køb vores koncertpakker
og få en masse koncerter til en god pris.

Du har stadig mulighed for at købe vores pakke og dermed spare penge på dine koncertoplevelser.
Det kræver blot, at du bestiller billetter til samtlige koncerter, som er en del af pakken.

Når du vælger pris, skal du vælge kategorien ”PAKKENAVN pakkepris” til samtlige koncerter.
Systemet vil også vise dig, hvilke koncerter du skal have i kurven, når du går i gang.

Skulle du have udfordringer med at bestille,
kan du altid kontakte os på symfoni@odense.dk , så vil vi hjælpe dig med at bestille pakken.

Køber du til vores kammerpakker eller vores bamsepakke, er koncerterne unummererede,
og her vælger du selv pladser, når du kommer til koncerten.

KLASSISK I

Vi har pakket otte klassiske koncerter sammen til dig, der vil opleve et helt år med stor klassisk musik fremført af blændende solister og dirigenter. Her kommer du vidt omkring blandt nogle af de største komponister, symfonier og instrumentalkoncerter. Der er musik fra barokken og helt frem til 2024. Der er film- og kammermusik skrevet til koncertsalen, og masser af store oplevelser at boltre sig i.
Du kan bl.a. opleve Rachmaninovs virtuose 3. klaverkoncert og Mozarts henrivende og forførende 21. Klaverkoncert med kælenavnet Elvira Madigan. Der er også to spektakulære violinkoncerter af Bruch og Korngold på programmet.
Pakken byder derudover på nogle af de bedste symfonier, bl.a. Tjajkovskijs smukke 6. symfoni, Sjostakovitjs 10. symfoni, Mendelssohns 1. symfoni, Haydns overraskende 94. symfoni, og så kan du opleve både den første og sidste symfoni fra Beethovens hånd, nemlig hans wienerklassiske 1. og ikoniske 9. symfoni opført af Det Kongelige Teaters Operakor.
Desuden har du også mulighed for at høre Bachs berømte Brandenburgkoncerter, Mozarts Sinfonia Concertante med vores koncertmester og 1. solobratschist som solister, Schuberts mesterlige strygekvartet Døden og Pigen i et arrangement for fuldt orkester, Korngolds hæsblæsende filmmusik fra Robin Hood og meget, meget mere.

KLASSISK I er til dig, som vil have både de store og dybsindige oplevelser!

BLEUSE & RACHMANINOVS 3. KLAVERKONCERT – 18. januar 2024
KORNGOLD & BLEUSE – 22. februar 2024
BEETHOVEN & ELVIRA MADIGAN – 15. marts 2024
BACHS BRANDENBURGKONCERTER – 6. april 2024
BRUCH & SJOSTAKOVITJS 10. – 5. september 2024
SCHUBERT & MOZART – 3. oktober 2024
HÄNDEL, MENDELSSOHN & RUDERS – 21. november 2024
BEETHOVENS 9. – MED DET KGL. OPERAKOR – 29. november 2024

Samlet pris for pakken: 2095 kr.
Spar 485 kr. i forhold til normalpris.

Pakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

KLASSISK II

KLASSISK II er som KLASSISK I fyldt med nogle af de mest berømte klassiske værker. Her har du også mulighed for at opleve en regulær hitparade og blive blæst igennem af det helt store og sprudlende symfoniske udtræk. Der er symfonier, balletmusik, korværker og meget mere fra den absolut øverste hylde.
Du kan bl.a. glæde dig til at opleve vores dygtige solister folde sig ud i Mozarts fantastiske klarinetkoncert, Haydns trompetkoncert og Strauss’ obokoncert. Og du får også mulighed for at høre Schuberts Koncertstykke for 4 horn – spillet af ingen ringere end Berliner Philharmonikernes sublime horngruppe.
Der er selvfølgelig også godt pakket med de store symfonier: du kan opleve Beethovens 9. symfoni med kor og fire solister, Bruckners 7. symfoni og Brahms’ fabelagtige 1. symfoni, og så får du dobbelt op på Carl Nielsen, når vi spiller både hans 1. og 5. symfoni.
Og vi er slet ikke færdige med de store kanoner, for derudover kaster vores chefdirigent sig for tredje gang over en af Stravinskijs berømte balletter, og denne gang bliver det hans mesterlige gennembrudsballet Ildfuglen. Du har også mulighed for at få gåsehud, når vi sammen med de fynske gymnasiekor spiller Faurés smukke og stemningsfulde Requiem. Og så er der bulder og brag, når Pierre Bleuse kaster sig over Ravels måske mest berømte og fyrige værk Bolero!

Alt det og meget mere får du til en god pris, hvis du køber Klassisk II.

BRUCKNER & BESØG FRA BERLINERNE – 8. februar 2024
FAURÉS REQUIEM – 29. februar 2024
BOLERO & BLEUSE – 21. marts 2024
ILDFUGLEN & BLEUSE – 25. april 2024
NIELSENS 1. & MOZARTS KLARINETKONCERT – 24. maj 2024
OLLIKAINEN & NIELSENS 5. – 19. september 2024
BLEUSE & BRAHMS – 10. oktober 2024
BEETHOVENS 9. – MED DET KGL. OPERAKOR – 28. november 2024

Samlet pris for pakken: 2395 kr.
Spar 455 kr. i forhold til normalpris.

Pakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

KLASSISK +

Har du altid haft lyst til at opleve en klassisk koncert, men ikke vidst, hvor du skulle begynde? Er du mest til populærmusik og har brug for at blive taget i hånden og ført med ind i det symfoniske univers? Eller er én klassisk pakke ikke nok til dig, så giver vi dig her: KLASSISK +
De to knivskarpe kombattanter og holdkaptajner fra Den Klassiske Musikquiz Frederik Cilius og Mathias Hammer udfordrer hinanden i disciplinen: hvem kan bedst sammensætte en klassisk koncert? Her kan du få grinet igennem og høre noget fabelagtig god musik.
På kvindernes internationale kampdag inviterer vi til koncerten Kvindestemmer, hvor vi gennem musik og en efterfølgende talk styret af vores bestyrelsesformand, Lisbeth Knudsen, sætter fokus på kvinder i den klassiske musiks verden og selvfølgelig hører noget af den bedste og mest nyskabende musik skrevet af kvindelige komponister.
I juni fejrer vi vores fynske nationalkomponist Carl Nielsen med fællessang og folkemusik, og så starter vi sommeren i selskab med journalist Anders Agger, der sammensætter en helt særlig koncert, hvor han fortæller om sine mange rejser i både ind- og udland.
Og så kan du opleve Verdens bedste koncert i november, hvor selveste Phillip Faber både svinger dirigentstokken og fortæller om nogle af de største klassiske mesterværker i musikhistorien. Der er garanti for symfoniske hits, fantastisk formidling og højt humør!
Kom og hør en bred pallette af spektakulær musik præsenteret af nogle af Danmarks skarpeste formidlere, så du helt trygt kan lade dig opsluge af den klassiske verden.

MUSIKDUELLEN II – Det endelige opgør – 1. februar 2024
KVINDESTEMMER – 8. marts 2024
DEN DANSKE SANG – CARL NIELSENS FØDSELSDAG – 9. juni 2024
EN MUSIKALSK REJSE – MED ANDERS AGGER – 27. juni 2024
VERDENS BEDSTE KONCERT – MED PHILLIP FABER – 8. november 2024

Samlet pris for pakken: 1095 kr.
Spar 330 kr. i forhold til normalpris.

Pakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

PopulærPAKKEN

Vores Populærpakke er som altid spækket med de mest populære gæster samt elskede og genkendelige melodier for enhver smag – her er du sikker på at komme i fantastisk humør og få nogle store musikalske oplevelser!
I 2024 skyder vi vanen tro året i gang med vores ekstremt populære Nytårskoncerter, hvor vi fylder Koncerthuset med musikalsk konfetti, tager hul på champagnen og fejrer det nye år i ekstremt godt selskab med to af Danmarks dygtigste entertainere: Martin Brygmann og Trine Gadeberg.
Glæd dig til, at vi endnu engang slår os sammen med byens bedste bigband, nemlig Odense Jazz Orchestra, i en klassisk og jazzet koncert, fyldt med alt hvad hjertet kan begære af spilleglæde – og start sommeren med ørehængere og højt humør, når vi fylder amfiscenen i Den Fynske Landsby med sommer og sol i selskab med Birthe Kjær og Jan Schou.
Efter ferien kan du få en helt særlig musikalsk oplevelse, når vi pakker Folkeklubbens herlige popmelodier ind i stor symfonisk vellyd, og så slutter vi selvfølgelig året af med vores sirligt indpakkede
julekoncert, Christmas Carols, hvor vi sammen med Julie Berthelsen skruer godt op for julestemningen; her er der rigeligt med både danske og engelske julehits

NYTÅRSKONCERT – 11. januar 2024
ODENSE JAZZ ORCHESTRA & OS – 17. maj 2024
GYLDNE MINDER I DET GRØNNE – BIRTHE KJÆR & OS – 16. juni 2024
FOLKEKLUBBEN & OS – 13. september 2024
CHRISTMAS CAROLS – 11. december 2024

Samlet pris for pakken: 1395 kr.
Spar 330 kr. i forhold til normalpris.

Populærpakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

BAMSEPAKKEN

Ta’ dit yndlingsdyr eller din favoritbamse i hånden, og kom med OS til Bamsekoncert.

Sammen skal vi opleve den klassiske musik, når OS sætter fut i alle de mange instrumenter. Koncerterne vil involvere dig og din bamse – så vi håber du er klar på en oplevelse, hvor I ikke kun skal tilbage i sædet, men også frem op og ned.

Sammen med alle vores” bamse dyr” tager OS dig med på en rejse. Koncerterne starter i vores foyer, hvor der vil være leg og aktiviteter. Efter koncerterne vil der være en mindre koncert i foyer, som i kan nyde, mens I spiser jeres madpakke, hvor vores lille café vil være åben med lækkerier til både bamser og børn i alle aldre.

Samlet pris for pakken: 150 kr.

Koncerterne vil egne sig til børn mellem 3 og 8 år, som skal være ifølge med voksne.

Bamsepakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. 

PRO MUSICA & MATINÉ

Kom helt tæt på musikken og musikerne i vores Pro Musica-pakke. Pakken består af fem fantastiske kammermusikkoncerter med tårnhøjt niveau.
Der er nerve, sjæl og intensitet, når musikken bliver til en samtale, ikke bare mellem musikerne, men i høj grad også med publikum i vores Pro Musica Sal, der ligger i Odense Koncerthus.

I vores Pro Musica-pakke kan du bl.a. glæde dig til musik af Beethoven, Mozart, Brahms, Ravel, Debussy, Bára Gisladóttir og Mette Nielsen.

Samlet pris for pakken: 655 kr.
Spar 295 kr. i forhold til normalpris.

Pakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

MATINÉ-PAKKEN

Vores Søndagsmatiné-koncerter er et populært hvil for øre og sind lige inden brunch-tid. Vi dækker søndagens morgenbord med diverse lækre kammermusikspecialiteter, veloplagt serveret af vores dygtige musikere.
Kig indenfor til en velfortjent musikalsk pause og få ny energi til krop og sjæl. Du får fire fremragende kammermusikkoncerter med musik af bl.a. Beethoven, Fauré, Ravel, Brahms, Anders Koppel, Steve Reich og Clara Schumann.

Samlet pris for pakken: 180 kr.
Spar 80 kr. i forhold til normalpris.

Pakken er ikke længere i salg – men de resterende koncerter kan stadig købes enkeltvis. – ved køb af min. 4 forskellige koncerter kan man stadig opnå rabat.

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!