Koncertpakker sæson 2023

Køb vores koncertpakker og få en masse koncerter til en god pris.

Vi har valgt og sammensat koncerterne for dig, så du skal blot vælge, hvilken pakke, der passer bedst til dig.
Køber du vores koncertpakker, når vi åbner pakkesalget (3. oktober 2022), så kan du selv vælge pladser, og du har dem til alle koncerter i pakken.
Hvis du køber pakken, efter løssalget er gået i gang (6. oktober 2022), kan du stadig købe pakken til den gode pris, men så vil du automatisk få tildelt pladser af vores system.

Køber du til vores kammerpakker eller vores sommerpakke, er koncerterne unummererede, og her vælger du selv pladser, når du kommer til koncerten.

KLASSISK I

Vi har pakket otte klassiske koncerter sammen til dig, der vil opleve de største komponister og de skønneste værker fremført af solister og dirigenter, der kan give dig kuldegysninger helt fra januar til december. Her kommer du vidt omkring i mesterværkerne, instrumenterne og stilarterne, og så er der både symfonier, instrumentalkoncerter, korværker og balletmusik at glæde sig til.
Du kan bl.a. opleve Beethovens og Tjajkovskijs violinkoncerter, Glindemanns trompetkoncert og Ravels venstrehåndskoncert. Pakken byder også på nogle af de største symfonier, bl.a. Mozarts symfoni nr. 41, Haydns symfoni nr. 83, Sjostakovitjs symfoni nr. 1, Dvořáks symfoni nr. 8 og Schuberts symfoni nr. 9.
Desuden har du også mulighed for at høre Mahlers Das Lied von der Erde, Tjajkovskijs Romeo og Julie-fantasi, Stravinskijs berømte og berygtede balletmusik til Le Sacre du Printemps, det nyskrevne War Requiem med stort kor og politisk gennemslagskraft af herboende Steingrimur Rohloff og meget, meget mere.

KLASSISK I er som en lang, velkomponeret aften på en gourmetrestaurant – fordelt ud over hele året.

RAVEL & FRANCK – 26. januar 2023
GLINDEMANN & DVOŘÁKS 8. – 9. februar 2023
TJAJKOVSKIJ & SJOSTAKOVITJ – 23. marts 2023
DAS LIED VON DER ERDE – 14. april 2023
ROHLOFFS WAR REQUIEM – 4. maj 2023
BEETHOVEN & MOZARTS JUPITERSYMFONI – 21. september 2023
LE SACRE DU PRINTEMPS – 3. november 2023
LIGETI, HAYDN & SCHUBERTS 9. – 30. november 2023

Samlet pris for pakken: 2200 kr.
Spar 625 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke

KLASSISK II

KLASSISK II er som KLASSISK I spækket med elskede og kendte værker, og der er også her saft og kraft, gode melodier i metermål og store symfoniske brus. Og så er der måske lige en anelse mere kant i nogle af koncerterne i KLASSISK II.
Glæd dig til, at de fantastiske solister folder sig ud i bl.a. Schumanns cellokoncert, Mozarts fløjtekoncert og en dobbeltbratschkoncert af den herboende islandsk-tyske komponist Steingrimur Rohloff.
Der er glædelige symfoniske genhør med Beethovens symfoni nr. 4 og 7, og også to symfonier af Brahms, nemlig nr. 2 og nr. 4, Carl Nielsens kanoniserede symfoni nr. 4 ”Det Uudslukkelige” og Tjajkovskijs herlige 5. symfoni.
Desuden kan du opleve Debussys mesterlige udstyrsstykke La Mer, Brittens sjæleflænsende Sea Interludes fra operaen Peter Grimes og svingende barokmusik af bl.a. Bach, Rameau og Lully, og så får du et fantastisk musikalsk vue over musikhistorien, når vi spiller musik fra 1623, 1723, 1823, 1923 og 2023 i koncerten ”Fra Monteverdi til Lykke”.
Alt det og meget mere får du med en god rabat, hvis du køber Klassisk II.

BRAHMS’ 2. SYMFONI – 2. februar 2023
BEETHOVEN & BLEUSE – 2. marts 2023
BACH & RAMEAU – 30. marts 2023
NIELSEN & BLEUSE – DET UUDSLUKKELIGE – 20. april 2023
SCHUMANN & BRAHMS’ 4. – 7. september 2023
TJAJKOVSKIJS 5. SYMFONI – 28. september 2023
FRA MONTEVERDI TIL LYKKE – 26. oktober 2023
LA MER – 23. november 2023

Samlet pris for pakken: 1975 kr.
Spar 625 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

POPULÆRPAKKEN

Vores Populærpakke er som altid spækket med de mest populære gæster samt elskede og genkendelige melodier for enhver smag – her er du sikker på at komme i feststemning og få en koncert fyldt med alle de sange, værker og komponister, du holder af.
I år begynder vi med vores ekstremt populære Nytårskoncerter, hvor vi både tager hul på champagnen og det nye år med vaskeægte wienerstemning i selskab med Stig Rossen og Kiki Brandt, herefter byder vi sammen med Det Kongelige Operakor på en operahit-parade med alt fra Drikkevisen fra La Traviata til Fangekoret fra Nabucco. I september kan du godt finde popcornene frem, for her har vi sammensat en filmaften uden lige; kom og hør nogle af de mest berømte musikstykker fra verdens bedste film – der er bl.a. John Williams og Ennio Morricone i filmrullen. Og så slutter vi året af med hele to indpakkede julegaver, der kan få alle i julestemning; nemlig Christmas Carols, hvor der er ild i pejsen, julesokker på kaminen og rigeligt med både danske og engelske julehits, og den elskede og populære juleballet, Nøddeknækkeren.

NYTÅRSKONCERT – 5. januar 2023
DET KGL. TEATERS OPERAKOR & OS – 16. marts 2023
WILLIAMS & MORRICONE – 14. september 2023
CHRISTMAS CAROLS – 13. december 2023
NØDDEKNÆKKEREN – 21. december 2023

Samlet pris for pakken: 1350 kr.
Spar 360 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

SOMMERPAKKEN

Glæd dig til at opleve vores musik-souvenir: Sommerpakken! En koncertrække, hvor vi har blandet sol, sydlig charme og skønne melodier sammen, så du kan komme ned i gear og nyde sommeren sammen med OS. Sommeren står endnu engang i sangens tegn; Carl Nielsen Folk Band med Harald Haugaard og Helene Blum fejrer Carl Nielsen med fantastisk folkemusik og efterfølgende bal, og så byder vi sammen med Ollerup Efterskoles herlige kor på fællessang og fantastiske korarrangementer med masser af fart på. Vi tager også en tur i Den Fynske Landsby sammen med Jens Jacob Tychsen og Sara Gadborg, hvor vi i ægte Morten Korch-stemning synger os igennem de bedste danske filmhits. Og så slutter vi sommeren af med en festlig operettekoncert sammen med de to fremragende operasangere Susanne Elmark og Gert Henning-Jensen.
Der er solskin og smil nok til hele sommeren, så pak sydfrugterne, læg dig godt til rette i vores symfoniske hængekøje og nyd fire sang- og solpakkede sommerkoncerter.

NIELSENS FØDSELSDAG – 9. juni 2023
OLLERUP EFTERSKOLE & OS – 14. juni 2023
DEN DANSKE FILMSKAT – 18. juni 2023
SOMMEROPERETTE – 17. august 2023

Samlet pris for pakken: 570 kr.
Spar 300 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

FAMILIEPAKKEN

Der er store koncertoplevelser for de mindste og musik for hele familien i vores Familiepakke. Her kan I komme på opdagelse i musikhistorien og de mange instrumenter i et symfoniorkester. Vores musikformidler Ole B. Kiilerich tager jer i hånden gennem de klassiske mesterværker i sine populære Familiesymf-koncerter, der både byder på en trompet- og en orgelkoncert og den måske mest berømte danske symfoni. Derudover byder vi også på en spektakulær Fantasy-koncert med filmmusik fra bl.a. Harry Potter og Ringenes Herre, og så slutter vi med et ægte juleeventyr i Tjajkovskijs ikoniske ballet Nøddeknækkeren, som også er kendt fra utallige julefilm. Vi sørger for god udsigt, formidling i øjenhøjde og koncerter i en passende varighed, så alle kan være med og opleve det store orkester folde sig ud.

FAMILIESYMF I – 10. februar 2023
FAMILIESYMF II – 21. april 2023
FAMILIESYMF III – 29. september 2023
FANTASYKONCERT – 20. oktober 2023 – kl. 15.30
NØDDEKNÆKKEREN – 20. december 2023

Samlet pris for pakken: 550 kr. for voksne / 250 kr. for børn
Spar 320 / 200 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

PRO MUSICA & MATINÉ

Kom helt tæt på musikken og musikerne i vores to kammerpakker. Der er nerve, sjæl og intensitet, når musikken bliver til en samtale, ikke bare mellem musikerne, men i høj grad også med publikum i vores to kammersale. Begge vores kammerpakker bliver som oftest udsolgt, så vent ikke for længe med at få fat i din billet.
I vores kammerpakker kan du bl.a. glæde dig til musik af Brahms, Sjostakovitj, Schubert, Bach, Chopin

PRO MUSICA-PAKKEN
PRO MUSICA – 7. februar 2023
PRO MUSICA – 21. marts 2023
PRO MUSICA – 9. maj 2023
DE OTTE ÅRSTIDER – 12. maj 2023
PRO MUSICA – 12. september 2023
PRO MUSICA – 14. november 2023

Samlet pris for pakken: 850 kr.
Spar 330 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

 

MATINÉ-PAKKEN
SØNDAGSMATINÉ – 22. januar 2023
MEDITATIVMATINÉ – 16. april 2023
SØNDAGSMATINÉ – 17. september 2023
SØNDAGSMATINÉ – 19. november 2023

Samlet pris for pakken: 140 kr.
Spar 80 kr. i forhold til normalpris.

Køb pakke 

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!