Du har stadig mulighed for at købe vores pakke og dermed spare penge på dine koncertoplevelser.
Det kræver blot, at du bestiller billetter til samtlige koncerter, som er en del af pakken. Når du vælger pris, skal du vælge kategorien ”PAKKENAVN pakkepris” til samtlige koncerter.
Systemet vil også vise dig, hvilke koncerter du skal have i kurven, når du går i gang.

Skulle du have udfordringer med at bestille, kan du altid kontakte os på symfoni@odense.dk , så vil vi hjælpe dig med at bestille pakken.

Vores Populærpakke er som altid spækket med de mest populære gæster samt elskede og genkendelige melodier for enhver smag – her er du sikker på at komme i fantastisk humør og få nogle store musikalske oplevelser!
I 2024 skyder vi vanen tro året i gang med vores ekstremt populære Nytårskoncerter, hvor vi fylder Koncerthuset med musikalsk konfetti, tager hul på champagnen og fejrer det nye år i ekstremt godt selskab med to af Danmarks dygtigste entertainere: Martin Brygmann og Trine Gadeberg.
Glæd dig til, at vi endnu engang slår os sammen med byens bedste bigband, nemlig Odense Jazz Orchestra, i en klassisk og jazzet koncert, fyldt med alt hvad hjertet kan begære af spilleglæde – og start sommeren med ørehængere og højt humør, når vi fylder amfiscenen i Den Fynske Landsby med sommer og sol i selskab med Birthe Kjær og Jan Schou.
Efter ferien kan du få en helt særlig musikalsk oplevelse, når vi pakker Folkeklubbens herlige popmelodier ind i stor symfonisk vellyd, og så slutter vi selvfølgelig året af med vores sirligt indpakkede
julekoncert, Christmas Carols, hvor vi sammen med Julie Berthelsen skruer godt op for julestemningen; her er der rigeligt med både danske og engelske julehits

NYTÅRSKONCERT – 11. januar 2024
ODENSE JAZZ ORCHESTRA & OS – 17. maj 2024
GYLDNE MINDER I DET GRØNNE – BIRTHE KJÆR & OS – 16. juni 2024
FOLKEKLUBBEN & OS – 13. september 2024
CHRISTMAS CAROLS – 11. december 2024

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!