Du har stadig mulighed for at købe vores pakke og dermed spare penge på dine koncertoplevelser.
Det kræver blot, at du bestiller billetter til samtlige koncerter, som er en del af pakken. Når du vælger pris, skal du vælge kategorien ”PAKKENAVN pakkepris” til samtlige koncerter.
Systemet vil også vise dig, hvilke koncerter du skal have i kurven, når du går i gang.

Skulle du have udfordringer med at bestille, kan du altid kontakte os på symfoni@odense.dk , så vil vi hjælpe dig med at bestille pakken.

Vi har pakket otte klassiske koncerter sammen til dig, der vil opleve et helt år med stor klassisk musik fremført af blændende solister og dirigenter. Her kommer du vidt omkring blandt nogle af de største komponister, symfonier og instrumentalkoncerter. Der er musik fra barokken og helt frem til 2024. Der er film- og kammermusik skrevet til koncertsalen, og masser af store oplevelser at boltre sig i.
Du kan bl.a. opleve Rachmaninovs virtuose 3. klaverkoncert og Mozarts henrivende og forførende 21. Klaverkoncert med kælenavnet Elvira Madigan. Der er også to spektakulære violinkoncerter af Bruch og Korngold på programmet.
Pakken byder derudover på nogle af de bedste symfonier, bl.a. Tjajkovskijs smukke 6. symfoni, Sjostakovitjs 10. symfoni, Mendelssohns 1. symfoni, Haydns overraskende 94. symfoni, og så kan du opleve både den første og sidste symfoni fra Beethovens hånd, nemlig hans wienerklassiske 1. og ikoniske 9. symfoni opført af Det Kongelige Teaters Operakor.
Desuden har du også mulighed for at høre Bachs berømte Brandenburgkoncerter, Mozarts Sinfonia Concertante med vores koncertmester og 1. solobratschist som solister, Schuberts mesterlige strygekvartet Døden og Pigen i et arrangement for fuldt orkester, Korngolds hæsblæsende filmmusik fra Robin Hood og meget, meget mere.

KLASSISK I er til dig, som vil have både de store og dybsindige oplevelser!

BLEUSE & RACHMANINOVS 3. KLAVERKONCERT – 18. januar 2024
KORNGOLD & BLEUSE – 22. februar 2024
BEETHOVEN & ELVIRA MADIGAN – 15. marts 2024
BACHS BRANDENBURGKONCERTER – 6. april 2024
BRUCH & SJOSTAKOVITJS 10. – 5. september 2024
SCHUBERT & MOZART – 3. oktober 2024
HÄNDEL, MENDELSSOHN & RUDERS – 21. november 2024
BEETHOVENS 9. – MED DET KGL. OPERAKOR – 29. november 2024 *

*Ved køb af BÅDE Klassisk I og Klassisk II har du mulighed for at bytte den ene koncert med Beethovens 9. til en anden valgfri koncert eller et gavekort. Kontakt OS på symfoni@odense.dk

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!