Skole­koncerter hos

Sigurds DANMArkshistorie, (0.-4. klasse) 9.-12. april 2024

De populære skolekoncerter, hvor du kan deltage med dine elever fra 3. og 4. klasse, finder i 2024 sted  fra tirsdag den 9. april til og med fredag den 12. april.

Sigurd har gjort det igen – igen!

Oven på vores kæmpe succeser ”Sigurds Danmarkshistorie”, ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr”, ”Sigurd og Symfoniorkestret” og senest ”Sigurd og Den Fynske Historie”, hvor vi spillede med 3.500 korsangere og for over 12.000 publikummer, er vi nu klar til at løfte sløret for det næste store projekt. Vi håber, at du og dine kommende elever fra 3. og 4. klasser vil være med til at favne hele Danmarks fantastiske historie med Odense Symfoniorkester og Sigurd Barrett i ”Sigurds Danmarkshistorie”.

Bestil billetter

Billetterne er gratis og bestilles efter først-til-mølle-princippet.

Sigurd OG SYMFONIORKESTRET, (0.-4. klasse) 4.-7. MARTS 2025

De populære skolekoncerter, hvor du kan deltage med dine elever fra 3. og 4. klasse, finder i 2025 sted  fra tirsdag den 4. marts til og med fredag den 7. marts.

Sigurd og Symfoniorkestret – en gang til!

Sigurd Barrett og Odense Symfoniorkester har de sidste mange år samarbejdet om store publikumssucceser, bl.a. med ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr”, ”Sigurd og Den Fynske Historie” og ”Sigurds Danmarkshistorie”. Nu kan vi løfte sløret for det næste store projekt, som vi har fundet frem fra vores musikalske gemmer; nemlig forestillingen Sigurd og Symfoniorke­stret. Vi spillede forestillingen første gang i 2019, og vi glæder os meget til at give nye elever muligheden for at medvirke i den store succes.

Vi håber, at du og dine kommende elever fra 3. og 4. klasser vil være med til at fylde orkestret med nyt musikalsk liv sammen med Odense Symfoniorkester, Det Kgl. Teater Balletskolen Odense og Sigurd Barrett.

Bestil billetter (fra midten af maj 2024)

Billetterne er gratis og bestilles efter først-til-mølle-princippet.

Filmmusikkens mester, (5.-10. klasse), 14.-16. November 2023

Filmmusik er en ganske særlig genre! Den har kræfter til at kaste os rundt i hele følelsesregistret og det ene øjeblik få os til at græde eller ryste af skræk – for det næste at give os fornemmelsen af, at det hele nok skal gå alligevel, som regel uden, at vi ved hvorfor. Men det vil Odense Symfoniorkester løfte sløret for, når vi kigger alletiders største filmmusikkomponist efter i kortene. John Williams skaber verdener, der ofte er mindst lige så markante som filmene selv, og vi skal mæske os i en overflod af gode temaer, når musikformidler Ole B. Kiilerich med musik fra Star Wars, Jurassic Park, Harry Potter, Indiana Jones, Alene hjemme, ET, Hook og Dødens Gab stiller skarpt på, hvordan den store symfoniske musik påvirker os – og hvorfor.✨

Skolekoncerterne er gratis og finder sted 14.-16. november i Odense Koncerthus.

Bestil billetter her

TIDLIGERE SKOLEKONCERT:

VIOLINER I VANDLAND 2021

(5. – 10. klasse)

Violiner i Vandland er en ny og sprællevende skolekoncert, der kommer til at fungere som vores nye ‘musikalske brækjern’, lavet specielt til elever i slutningen af mellemtrinnet og valgfagselever.

Med nye, skøre og øjenåbnende greb vil skabe en naturlig nysgerrighed for eleverne i denne alders- gruppe og samtidigt udfordre musikkens rolle i samfundet og i det enkelte menneske.

Eleverne vil blive revet med på en rejse af både nutidig og musikhistorisk karakter, som både ryster
og varmer, forskrækker og beriger. Violiner i Vandland bliver iscenesat af Odense Symfoniorkester og to unge skuespillere, som vil skrubbe vores ører med musikalsk badesalt, skubbe os ud over vippen i frit fald mod det mægtige tonehav og tage med os på rutsjeture rundt i hele følelsesregistret.

I vores undervisningsmateriale vil der være rig mulighed for både at fordybe sig i den vildskab, passion og dedikation, de store værker udsprang af, men også i høj grad for at diskutere vigtige spørgsmål som: “Hvordan bliver jeg påvirket af musik, og hvorfor?” og “Hvad skal vi overhovedet med kunst i vores samfund?”.

Download undersvisningsmateriale her

Har du spørgsmål vedrørende koncerten, kan du kontakte:
Stine Brinch Nielsen, B&U-producent Odense Symfoniorkester
sbnie@odense.dk / 40 36 69 27

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!