Skole­koncerter hos

Sigurds Musikalske verdensrejse (Fuldt booket)

De populære skolekoncerter, hvor du kan deltage med dine elever fra 3. og 4. klasse, finder i 2023 sted i uge 21 fra tirsdag den 23. maj til og med fredag den 26. maj. (obs! datoerne er rykket fra marts til maj)

Sigurd har gjort det igen – igen!

Oven på vores kæmpe succeser ”Sigurds Danmarkshistorie”, ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr”, ”Sigurd og Symfoniorkestret” og senest ”Sigurd og Den Fynske Historie”, hvor vi spillede med 3.500 korsangere og for over 12.000 publikummer, er vi nu klar til at løfte sløret for det næste store projekt. Vi håber, at du og dine kommende elever fra 3. og 4. klasser vil være med til at favne hele verdens fantastiske musik med Odense Symfoniorkester og Sigurd Barrett i ”Sigurds Musikalske Verdensrejse”.

OBS: Der er desværre ikke flere billetter til koncerterne.

Bestil billetter (obs: Fuldt booket)

Billetterne er gratis og bestilles efter først-til-mølle-princippet.

FANTASY IN CONCERT, (5.-10. klasse), 22.-24. November 2022

Måske lægger du ikke altid mærke til det, men når du ser en film eller en TV-serie, og du pludselig mærker en stemning brede sig i hele kroppen, så er det meget ofte til musik fra et symfoniorkester. Den store lydmaskine, vi råder over i symfoniorkestret har siden filmens opfindelse været instruktørernes foretrukne virkemiddel, når de skal jage os en skræk i livet eller vride en tåre ud af øjenkrogen. I fantasy-genren er det også i høj grad musikken, der skaber det magiske univers, og til denne fantastiske koncert skal vi høre musik fra alle de største film: Ringenes Herre, Harry Potter, Game of Thrones, Narnia, Pirates of the Caribbean og mange flere. Det bliver magisk✨

Skolekoncerterne er gratis og finder sted 22.-24. november i Odense Koncerthus.

Bestil billetter her (pt. udsolgt)

TIDLIGERE SKOLEKONCERT:

VIOLINER I VANDLAND 2021

(5. – 10. klasse)

Violiner i Vandland er en ny og sprællevende skolekoncert, der kommer til at fungere som vores nye ‘musikalske brækjern’, lavet specielt til elever i slutningen af mellemtrinnet og valgfagselever.

Med nye, skøre og øjenåbnende greb vil skabe en naturlig nysgerrighed for eleverne i denne alders- gruppe og samtidigt udfordre musikkens rolle i samfundet og i det enkelte menneske.

Eleverne vil blive revet med på en rejse af både nutidig og musikhistorisk karakter, som både ryster
og varmer, forskrækker og beriger. Violiner i Vandland bliver iscenesat af Odense Symfoniorkester og to unge skuespillere, som vil skrubbe vores ører med musikalsk badesalt, skubbe os ud over vippen i frit fald mod det mægtige tonehav og tage med os på rutsjeture rundt i hele følelsesregistret.

I vores undervisningsmateriale vil der være rig mulighed for både at fordybe sig i den vildskab, passion og dedikation, de store værker udsprang af, men også i høj grad for at diskutere vigtige spørgsmål som: “Hvordan bliver jeg påvirket af musik, og hvorfor?” og “Hvad skal vi overhovedet med kunst i vores samfund?”.

Download undersvisningsmateriale her

Har du spørgsmål vedrørende koncerten, kan du kontakte:
Stine Brinch Nielsen, B&U-producent Odense Symfoniorkester
sbnie@odense.dk / 40 36 69 27

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!