Williams & Morricone

Dirigent: David Firman
Konferencier: Birgitte Weinberger, Odense International Film Festival (OFF)

Koncerten varer cirka 1 time og 50 minutter inkl. pause

Koncerter

Find billetter

HELTE OG SKURKE FRA DET STORE LÆRRED 

Film skal ses i biografen, men den fantastiske musik SKAL altså nydes i koncertsalen med et kæmpe symfoniorkester, der kan frembringe alle de store følelser. Luk øjnene, og lad yndlingsscenerne køre for dit indre blik, mens vi skruer vores akustiske surround sound op på 11. 

Til en klassisk filmaften er kun det bedste godt nok; og derfor er det de to største filmkomponister, der får lov til at dominere programmet: Ennio Morricone, der uden sammenligning har defineret lyden af Spaghettiwesterns (f.eks. The Good, the Bad and the Ugly og Once Upon a Time in the West), men som også har skrevet musik til et hav af andre berømte film, og selvfølgelig John Williams, der med 52 Oscar- nomineringer og et bagkatalog, der i opsummeret form bl.a. indeholder: Star Wars, Indiana Jones, ET, Schindler’s List, Superman og Jurassic Park, må siges at være en af de mest indflydelsesrige komponister i alle genrer gennem de sidste 60 år. 

Så læn dig godt tilbage i sædet, find den store popcornbøtte frem, og glæd dig til et stærkt sammensat soundtrack med de største hits fra nogle af verdens bedste film – spillet live. 

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!