Pakke med 4 koncerter

Samlet pris for pakken: 570 kr.
Spar 300 kr. i forhold til normalpris.

09. jun 2023

Tid: 00:01
Sted: Pakke med flere datoer
Pris: Samlet pris for pakken: 570 kr.

Koncerter

09. jun 2023 00:01
Find billetter

Glæd dig til at opleve vores musik-souvenir: Sommerpakken! En koncertrække, hvor vi har blandet sol, sydlig charme og skønne melodier sammen, så du kan komme ned i gear og nyde sommeren sammen med OS. Sommeren står endnu engang i sangens tegn; Carl Nielsen Folk Band med Harald Haugaard og Helene Blum fejrer Carl Nielsen med fantastisk folkemusik og efterfølgende bal, og så byder vi sammen med Ollerup Efterskoles herlige kor på fællessang og fantastiske korarrangementer med masser af fart på. Vi tager også en tur i Den Fynske Landsby sammen med Jens Jacob Tychsen og Sara Gadborg, hvor vi i ægte Morten Korch-stemning synger os igennem de bedste danske filmhits. Og så slutter vi sommeren af med en festlig operettekoncert sammen med de to fremragende operasangere Susanne Elmark og Gert Henning-Jensen.
Der er solskin og smil nok til hele sommeren, så pak sydfrugterne, læg dig godt til rette i vores symfoniske hængekøje og nyd fire sang- og solpakkede sommerkoncerter.

NIELSENS FØDSELSDAG – 9. juni 2023
OLLERUP EFTERSKOLE & OS – 14. juni 2023
DEN DANSKE FILMSKAT – 18. juni 2023
SOMMEROPERETTE – 17. august 2023

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!