SOMMEROPERA

Dirigent: James Sherlock
Solister: Mette-Maria Øyen, Thomas Storm og Jacob Skov Andersen.

Glæd jer til små uddrag fra bl.a. Maskarade, Elskovsdrikken og Carmen

Koncerten varer cirka 1 time og 15 minutter

Koncerter

Find billetter

Mens sommeren så småt går på hæld, sørger vi for den perfekte afslutning på vores sol- og sangfyldte Sommerpakke. Sammen med sangerne fra Odense Sommeropera byder vi på et væld af de mest elskede skatte fra det lettere operarepertoire, hvor publikum også får lov til at synge med på de festlige arier-. Glæd jer til en sand opera-hitparade med masser af store følelser, skønne klange og masser af kærlighed, når vi spiller uddrag fra bl.a. Maskarade, Elskovsdrikken og Carmen.

Online programnote

 

I samarbejde med Odense Sommeropera

James Sherlock, dirigent

Den irsk/britiske dirigent og pianist har studeret på Trinity Collage Camebridge og ved Guildhall School of Music & Drama, før han afsluttede sine studier som dirigent på Sibelius Academy hos Sakari Oramo og Jorma Panula.

Han startede med at dirigere som assistent ved Opéra de Paris, Det Finske Radios Symfoniorkester og Den Kongelige Opera.

Han har vundet toppriser ved Royal Overseas Leauge Competition, Das Lied International Song Competition, BBC Performing Arts Trust og Award for Young Concert Artists.

 

Mette-Maria Øyen, sopran

Den danske sopran er opvokset i Grindsted og Aarhus. Hun begyndte at synge i kor som 10-årige og har sunget i Aarhus Pigekor, Aarhus Universitetskor og flere kirkekor. Hun tog sin bachelorgrad og første år af kandidaten på Syddansk musikkonservatorium i Odense og fortsatte sine studier på Hochschule für musik Franz Liszt i Weimar.

Mette-Maria har været solist i Bachs Johannespassion, Faurés Requiem og Händels Messias. Derudover har hun medvirket i en række forestiller på Den Fynske Opera, bl.a. Candide, Maskarade i gadebilledet og Opera på øen.

 

Thomas Storm, baryton

Den fynske baryton Thomas Storm er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium og senere ved Operaakademiet ved Det Kgl. Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar.

Han debuterede på Det Kgl. Teater i rollerne som Moralés i Carmen og Le Gerolier i Les Dialogues De Carmelites. I 2010/11 sang han ligeledes på Det Kgl. Teater rollerne som Schaunard i La Boheme og Bob i Gammeljomfruen og tyven

Thomas Storm har modtaget en stribe af priser og legater: Sonning Musik Stipendium, Aarhus Sommeroperas talent pris, Den Fynske Operas Lars Waage Pris, Reumert talentpris, Hans Voigts mindelegat legat, samt legater fra Vilhelm Hansen og Augustinus til studier i udlandet.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!