Sommer hos OS

Endelig kan vi spille for jer igen!

Dirigent: Eugen Tichindeleanu
Solister: Veronika Mojzesova, violin; Mads Haugsted, violin; Lona Mohr Villadsen Beccau, sopran
Musik af b.l.a.: Beethoven, Vivaldi, Mozart, og Nielsen

Koncerten varer cirka 1 time og 20 minutter uden pause.

Koncerter

Find billetter

Endelig kan vi spille for jer igen!

Koncerthuset har stået tomt i flere måneder, men nu kan Carl Nielsen Salen atter åbne for orkestret, den herlige musik – og selvfølgelig vores savnede publikum!

Så start sommeren i selskab med OS til denne helt særlige koncert, hvor vi med den rette afstanud får lov til at ønske hinanden en god ferie.

Efter den lange pause glæder vi os til at se frem; derfor byder vi på et luksuriøst program med noget af den musik, vi glæder os allermest til at skulle spille i den kommende sæson. Bl.a. kan du opleve Mozarts Exsultate, jubilate, August Ennas Ouverture til Den Lille Pige med Svovlstikkerne og Intermezzoet fra Mendelssohns En Skærsommernatsdrøm.

Derudover vil nogle af orkestrets nye musikere også traktere med spektakulære solistpræstationer.

Det bliver en helt enestående oplevelse, som vi glæder os til at dele med jer. Alle publikummer vil før koncerten blive kontaktet med de præcise retningslinjer, der gælder, når du nu igen kan besøge OS.

 

VIGTIG INFORMATION: Vi følger Sundhedsmyndighedernes og Kulturministeriets Retningslinjer når vi igen åbner for publikummer i koncerthuset

Det betyder, at de praktiske omstændigheder ved dit besøg vil være en anelse anderledes, end det plejer; dette gør vi både af hensyn til din og vores ansattes sikkerhed.

Dette medfølger bl.a. følgende tiltag:

Vores kontrollører tager imod dig ude foran koncerthuset. Hvis der står indgang A eller C på din billet, skal du benytte den venstre indgang. Hvis der står indgang B, D eller E på din billet, skal du benytte den højre indgang – dette bliver også markeret med skilte. Dørene åbner klokken 14.00, så vi kan få jer alle igennem indgangen uden kødannelse. Vi beder dig om at vise hensyn og holde god afstand både inde i og uden for koncertuset. Hvis du har sygdomssymptomer, er det vigtigt, at du bliver hjemme!

Der vil være opstillet håndsprit i vores foyer. Der vil være ekstraordinær rengøring før og under koncerten, så alle kontaktflader er rene. Der vil ikke være bar eller garderobe til koncerten, så overtøj skal medbringes i salen, og du må også gerne have en vandflaske med hjemmefra. Der vil ikke være pause under koncerten.

Husk desuden den gode håndhygiejne og hosteetikkette. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Program:

L.v. Beethoven: Ouverture til balletten Prometheus
A. Vivaldi: Koncert for 2 violiner
W.A. Mozart: Exsultate, jubilate, 1. sats
F. Mendelssohn: Intermezzo fra En skærsommernatsdrøm
A. Enna: Ouverture til Den lille pige med svovlstikkerne
C. Nielsen: Taagen letter fra Moderen
M. Ravel: Ma mere l´Oye Suite – IV. Les entretiens de la Belle et de la Bête
A. Dvorak: Sangen til månen fra Rusalka
I. Stravinskij: Pulcinella Suite – Ouverture, Serenata, Tarantella, Toccata
C. Nielsen: Som en rejselysten flåde, arr. Asger Bondo
M. Ravel: Ma mere l´Oye Suite – V. Le jardin féerique

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!