Sigurd fortæller H.C. Andersen

Dirigent: Martin Nygård Jørgensen
OS og Sigurd Barret genfortæller eventyr med musik, sang og dans
Varighed: ca. 1 time

Koncerter

Find billetter

Nu gentager Odense Symfoniorkester sidste vinters store succes med Sigurd Barrett. Det bliver dog ikke med afsæt i danmarkshistorien, men i litteraturhistorien. Familiekoncerterne er denne gang tilsat et stærkt lokalt islæt med fokus på en verdensberømt odenseaner.

Omdrejningspunktet for de kommende koncerter er H.C. Andersen og hans eventyr, som Sigurd Barrett for nylig har gendigtet og udgivet i form af to bøger og en cd med 14 nye sange. 12 af sangene opføres som koncerter i samspil med Odense Symfoniorkester, 49 skoler og 2600 syngende elever fra 3. og 4. klasse. Danmarkspremieren løber af stablen d. 6. marts 2019, og forberedelserne på skolerne er allerede i fuld gang.

‘Jeg har sat mig for at genfortælle de vigtigste af eventyrene, i håb om at både børn, deres forældre og bedsteforældre vil læse dem og dele disse fortællinger med hinanden! Nu glæder jeg mig til at opføre det hele LIVE! med Odense Symfoniorkester og korbørn fra hele Fyn!’ slutter Sigurd Barrett.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole Odense.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!