POPULÆRSERIEn

– 4 koncerter

Odense Symfoniorkester kan nu igen tilbyde en populærserie

28. apr 2019

Sted: Sælges i perioden 23. - 28. april 2019
Pris: Samlet for serien: 940 kr.

Koncerter

28. apr 2019
Find billetter

Odense Symfoniorkester kan nu igen tilbyde en populærserie, der med fire koncerter fuld af de allermest populære klassiske toner er det oplagte valg til dig, der holder af det lettere klassiske repertoire. Her er stemning, fest og glæde, og vi gør lidt ekstra ud af indpakningen. Alle koncerter præsenteres med indsigt og glimt i øret af en konferencier.

Koncerter i serien

Musikalske favoritter
Fredag 20. september 2019
Dirigent: Christian Øland / Konferencier: Mathias Hammer
Kom og oplev Mathias Hammer, kendt fra P2 og ‘Den klassiske Musikquiz’, på slap line i Odense Koncerthus, hvor han vil guide os gennem et bredt udsnit af de allermest populære klassiske toner. Hvis du er nysgerrig på den klassiske musik, men ikke helt ved, hvor du skal sætte foden, så er denne koncert et rigtig godt sted at starte. Kom, som du er, og lad musikkens forløsende kræfter brage gennem hverdagen.

Christmas Carols
18. december 2019
Vi skruer op for traditionerne og gør lidt ekstra ud af indpakningen, når vi byder indenfor til en varm og velklingende optakt til juledagene. I år får den alt, hvad den kan trække, af kendte og elskede danske julesange og engelske carols – med en lille hemmelig overraskelse, som i ethvert rigtigt juleshow. Det Fynske Kammerkor går efter at udviske de sidste eventuelle rester af kynisme og julestress med deres bløde klange og smukke arrangementer understøttet af og sammenspillet med et Odense Symfoniorkester i jovial julestemning. Kom og syng julen ind med OS.

Nytårskoncert
Torsdag 9. januar 2020
Dirigent: David Riddell / Solist: Berit Barfred-Christensen
Solist og konferencier: Preben Kristensen
Skyd nytåret ind med et brag af en nytårskoncert med Odense Symfoniorkester. Det kan kun blive festligt, sjovt og folkeligt på den helt rigtige måde, når vi overlader scenen til Preben Kristensen, der med vid og bid vil guide os gennem en kavalkade af nytårsfriske wienervalse, smækre musicalhits og små, perlende overraskelser. Den unge danske sopran Berit Barfred-Christensen spiller op til konferencieren og lader sin gnistrende stemme sprede sopranbobler og nytårsbrus.

H.C. ANDERSEN PRISEN 2020
Torsdag 2. april 2020
Medvirkende: Thomas Eje, Den Fynske Opera, Den Kgl. Balletskole,
H.C. Andersen Paraden og Odense Symfoniorkester
I 2020 uddeles H.C. Andersen Prisen for 25. gang, og sammen med Odense Symfoniorkester fejres jubilæet på digterens fødselsdag med en om muligt endnu festligere prisoverrækkelse end tidligere. De traditionelt tre prismodtagere afsløres først ca. en måned før 2. april 2020, men H.C. Andersen Priskomité og orkestret garanterer en musikalsk og tillige både flot og bevægende forestilling. Bl.a. vil man kunne opleve multitalentet Thomas Eje i fuldt musikalsk udbrud foruden Den Fynske Opera, Den Kgl. Balletskole og H.C. Andersen Paraden. Også andre kendte og musikalske navne vil komme på programmet. Sammen med Odense Symfoniorkester og publikum vil alle give H.C. Andersen en uforglemmelig fødselsdagshyldest.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!