Pakke med 5 koncerter

Samlet pris for pakken: 1350 kr.
Spar 360 kr. i forhold til normalpris.

Koncerter

Find billetter

Vores Populærpakke er som altid spækket med de mest populære gæster samt elskede og genkendelige melodier for enhver smag – her er du sikker på at komme i feststemning og få en koncert fyldt med alle de sange, værker og komponister, du holder af.
I år begynder vi med vores ekstremt populære Nytårskoncerter, hvor vi både tager hul på champagnen og det nye år med vaskeægte wienerstemning i selskab med Stig Rossen og Kiki Brandt, herefter byder vi sammen med Det Kongelige Operakor på en operahit-parade med alt fra Drikkevisen fra La Traviata til Fangekoret fra Nabucco. I september kan du godt finde popcornene frem, for her har vi sammensat en filmaften uden lige; kom og hør nogle af de mest berømte musikstykker fra verdens bedste film – der er bl.a. John Williams og Ennio Morricone i filmrullen. Og så slutter vi året af med hele to indpakkede julegaver, der kan få alle i julestemning; nemlig Christmas Carols, hvor der er ild i pejsen, julesokker på kaminen og rigeligt med både danske og engelske julehits, og den elskede og populære juleballet, Nøddeknækkeren.

NYTÅRSKONCERT – 5. januar 2023
DET KGL. TEATERS OPERAKOR & OS – 16. marts 2023
WILLIAMS & MORRICONE – 14. september 2023
CHRISTMAS CAROLS – 13. december 2023
NØDDEKNÆKKEREN – 21. december 2023

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!