OPERA PÅ ENGEN

Dirigent: Anja Bihlmaier
Solister: Henriette Bonde-Hansen, sopran
og Joachim Knop, baryton og konferencier.

Fri entré for børn under 12 år (ifølge med en voksen)

30. jun 2019

Tid: 15:00
Sted: Engen ved Fruens Bøge
Pris: 125 kr. (Nøglekunder 75 kr. / kun ved online køb)

Koncerter

30. jun 2019 15:00
Find billetter

Pak picnickurven

En af Danmarks internationale operastjerner, oven i købet med fynske rødder, vender tilbage til Opera på Engen i år. Det er lykkedes OS at engagere sopranen Henriette Bonde-Hansen til – sammen med barytonen Joachim Knop – at forgylde vores ører med de skønneste opera-hits og klassikere af bl.a. Mozart, Rossini, Puccini og Carl Nielsen. Joachim Knop, som desuden bliver koncertens konferencier, er kendt og elsket af et stort publikum i hele Danmark for sine kvaliteter både som sanger og skuespiller, og han optrådte senest med Odense Symfoniorkester i den prisbelønnede opførelse af Leonard Bernsteins MASS.

Opera på Engen er Odense Symfoniorkesters store årlige udendørskoncert, som vi i de kommende år gerne vil udvikle og gøre endnu mere attraktiv for vores mange publikummer. De bedste sangere, det store tekniske apparat og servicefunktionerne gør, at vi ikke længere er i stand til at tilbyde koncerten med fri entré. Vi håber derfor på publikums forståelse for, at vi fra i år må tage en mindre entré. Det er fortsat muligt at medbringe egne picnic-kurve, drikkevarer og anden have-udrustning, som er med til at gøre koncerten til en både hyggelig og berigende oplevelse.

Fri entré for børn under 12 år (ifølge med en voksen)
Indgang og billetsalg (kun ved Skovsøen) åbner kl. 11.00
Køb dine billetter i god tid og slip for billetkøen

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!