Ollerup Efterskole & OS

Dirigent: Ole Faurschou

Koncerter

Find billetter

Koncerten indgår også i koncertpakken SOMMER-PAKKEN – læs mere om vores pakker her

Ollerup Efterskole er altid garant for koncerter med højt humør, masser af musikalsk glæde og et meget imponerende niveau. Derfor glæder vi os til at fylde koncertsalen med et sammentømret efterskolekor, der har arbejdet benhårdt i et år på at udvikle deres fælles talent inden for både rytmiske og klassiske korsatser. Start sommeren i et musikalsk legeland, med smil og sange, der varer hele sommeren sammen med OS og Ollerup Efterskole. 

“Ollerup Efterskole glæder sig virkelig meget over at skulle samarbejde med Odense Symfoniorkester om denne koncert. Vi glæder os til samarbejdet med dirigent og orkester, vi glæder os til koncertsalen, og vi glæder os til at synge foran et oplagt publikum. Med efterskolens kor arbejder vi fra august med at lære dem både rytmiske og klassiske korsatser, og at kunne give vores elevhold den gave, at synge med Odense Symfoniorkester, det er noget som vi glæder os meget over. Vi kommer med busser fra Ollerup med en masse energi, glæde og forventning om en fantastisk oplevelse, sammen med orkesteret og med publikum”  
– Agnar, musiklærer Ollerup Efterskole 

“Min beundring af Ollerup efterskole kor bunder naturligvis i, at min ældste datter tog 10. klasse på skolen, og jeg derfor jævnligt besøgte dem til deres udbud af koncerter. Den første koncert, hvor koret også medvirkede, var allerede mindre end en måned efter skolestart, hvor vi fik en forsmag på, hvor det bar hen. De var allerede dygtige der, selvfølgelig lidt upoleret, men med en skøn ungdommelig energi. Kor er obligatorisk på skolen forstås. 
Skolen har tradition for en turné rundt i landet med deres kor sidst på skoleåret og slutter af med en koncert på skolen. Der kan man virkelig høre, hvor meget de har øvet sig, lært hinanden at kende og stadig med den ungdommelige dedikation.  Deres kærlighed til musikken og hinanden skinner simpelthen igennem på en ganske særlig og indtagende måde. Lige nøjagtigt dét vil vi gerne præsentere vores publikum for”. 
– Robert Holmsted, basunist i Odense Symfoniorkester 

Online programnote

 

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!