NORDEN I VERDEN

Dirigent: Andreas Delfs

Solist: Johan Dalene, vinder af Carl Nielsen
Internationale Violinkonkurrence 2019

E. Grieg: Peer Gynt suite nr. 2
J. Sibelius: Violinkoncert
J. Sibelius: Symfoni nr. 2

Varighed: ca. 1 time 40 minutter. Der vil ikke være pause i koncerten.

Bemærk: der vil ikke være koncertintroduktion før koncerten.

Obs! Som følge af myndighedernes forlængede tiltag mod COVID-19 kan vi ikke garantere, at du får dine valgte pladser, eller at du kan opleve koncerten på den annoncerede dag.

26. nov 2020

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen
Pris: A: 295 - B: 225 - C: 150 kr. Stud./ung: 80 kr.

Koncerter

26. nov 2020 19:30
Find billetter

et kæmpemæssigt musikalsk postkort

Koncerten er flyttet fra d. 7. maj til d. 26. november 2020 grundet covid-19. 

I denne koncert omdanner vi hele Odense Symfoniorkester til et kæmpemæssigt musikalsk postkort, som vi frankerer med verdensberømt skandinavisk musik og sender på turné til Sydamerika. Vi har til denne koncert to af de største skandinaviske komponister på programmet, og det er musik, der emmer af nordisk tone, men også af ind- og udsigt. Således blev Sibelius’ store 2. symfoni undfanget under et ophold i Italien, og i Griegs berømte Peer Gynt suite giver nordmanden liv og toner til både arabisk dans og norsk vemod.

Desuden vil den nykårede vinder af Carl Nielsen Internationale Violinkonkurrence 2019, Johan Dalene, tage os med på en tumultarisk rejse ind i Sibelius’ legendariske Violinkoncert, der i høj grad er skabt med udgangspunkt i mange europæiske inspirationskilder.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!