NORDEN I VERDEN

Nielsens violinkoncert, Griegs Peer Gynt Suite og den store finne

Dirigent: Andreas Delfs

Solist: Johan Dalene, vinder af Carl Nielsen
Internationale Violinkonkurrence 2019

E. Grieg: Peer Gynt suite nr. 2
C. Nielsen: Violinkoncert
J. Sibelius: Symfoni nr. 2

Varighed: ca. 1 time 55 min. (inkl.  20 min. pause)

07. maj 2020

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen
Pris: A: 295 - B: 225 - C: 150 kr. Stud./ung: 80 kr.

Koncerter

07. maj 2020 19:30
Find billetter

et kæmpemæssigt musikalsk postkort

Koncertintroduktion i Carl Nielsen Salen kl. 18.30

I denne koncert omdanner vi hele Odense Symfoniorkester til et kæmpemæssigt musikalsk postkort, som vi frankerer med verdensberømt skandinavisk musik og sender på turné til Sydamerika. Vi har selvfølgelig til denne koncert de tre største skandinaviske komponister på programmet, og det er musik, der emmer af nordisk tone, men også af ind- og udsigt. Således blev Sibelius’ store 2. symfoni undfanget under et ophold i Italien, og i Griegs berømte Peer Gynt suite giver nordmanden liv og toner til både arabisk dans og norsk vemod.

Vores egen Carl Nielsens violinkoncert har i de senere år vundet større og større international anerkendelse, og i hænderne på den nykårede vinder af Carl Nielsen Internationale Violinkonkurrence 2019 er vi sikret en fræk og frisk udgave af den fyrige koncert. Kom og vink farvel til OS, inden vi sætter kursen ud i verden, bevæbnet med smukke toner og storslåede indre landskaber.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!