MUSICAL­STJERNER

Dirigent: Christian Baltzer
Solister: Frederikke Vedel, Julie Steincke,
Christoffer Brodersen og Silas Holst.

Koncerten varer cirka 1 time og 50 min. inkl. pause

Koncerter

Find billetter

Medvirkende

Kom til gallakoncert hos OS!
Vi blænder op for en funklende fest og trækker tråde til vores rødder som teaterorkester, når vi tager dig med til Broadways skrå brædder og farvestrålende neonlys.
Forbered dig på at blive blæst bagover af en sand hitparade fra de allerstørste musicals som Les Misérables, Wicked, Grease og The Book of Mormon, når en stjernebesætning af stærke stemmer vækker de store dramaer og kendte melodier til live med sublim timing og et glimt i øjet. Glæd dig til at opleve Frederikke Vedel, Julie Steincke, Christoffer Brodersen og Silas Holst med hele OS i ryggen, når vi serverer en skarpskåret musicalkoncert – der med et Broadway-brag blæser dig over Atlanten.

Online programnote

 

I 2017 var familien og jeg på ferie i New York og boede tæt på Broadway.

Jeg bemærkede med stolthed en stor lysreklame for musicalen ”Aladdin”, idet den jo havde verdenspremiere i Fredericia og nu var et box office-hit i New York.

Til vores 75-års fejring af OS vil vi lave en musicalgalla, som vil tage publikum med på en rejse, hvor de kommer til at opleve en buket af de mest kendte musicals,
der har hittet i New York, krydret med lidt outsidere.

Kom ind, læn jer tilbage, luk øjnene og
tag på en fantastisk rejse til Broadway sammen med OS.

Robert Holmsted – solobasun

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!