LA VALSE

Dirigent: Pierre Bleuse

M. Ravel: Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye)
M. Ravel: La Valse
O. Respighi / G. Rossini: Legetøjsbutikken

Koncerten varer cirka 1 time og 35 min. inkl. pause

18. nov 2021

Tid: 19:30
Sted: Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus
Pris: A: 310 – B: 260 – C: 220 – D: 150 kr. / Stud. og unge t/m 29 år: 90 kr.

Koncerter

18. nov 2021 19:30
Find billetter

Der er vel næppe en by, der er så tæt forbundet med eventyr som Odense, og vi kan godt love, at denne koncert bliver en fortryllende én af slagen. Når man hører Maurice Ravels musik, er det altid som at dykke ind i en forunderlig klanglig fantasiverden, og med Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye) favner han eventyret fuldt ud og strør magiske toner og rislende fortryllelser ud over Snehvide, Skønheden og Udyret, Tommeliden og mange flere. Og med Rossinis og Respighis forrygende balletmusik slutter vi koncerten på ægte H.C. Andersensk manér, når alt legetøjet i Legetøjsbutikken bliver vakt til live.
Første gang vi havde besøg af vores nuværende chefdirigent, Pierre Bleuse, var der også Ravel på programmet, og her tryllebandt han hele salen med sin sydlandske varme og sit musikalske overskud. Derfor ser vi meget frem til endnu en aften med eventyrlig musik, og selvfølgelig til at udfolde Ravels legendariske La Valse, der langsomt, men sikkert, som en dansende musikalsk djævel trækker os ind i en hvirvlende spiral af forførende vellyd i en hyldest og, ikke mindst, en dekonstruktion af en af de mest berømte europæiske musiktraditioner: valsen.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!