LA VALSE

Dirigent: Pierre Bleuse

M. Ravel: Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye)
M. Ravel: La Valse
O. Respighi / G. Rossini: Legetøjsbutikken

Koncerten varer cirka 1 time og 35 min. inkl. pause

Koncertintroduktion i Carl Nielsen Salen kl. 18.30
Vi minder dig om, at du skal fremvise et gyldigt coronapas, når du ankommer til Koncerthuset.

Koncerter

Find billetter

Der er vel næppe en by, der er så tæt forbundet med eventyr som Odense, og vi kan godt love, at denne koncert bliver en fortryllende én af slagen. Når man hører Maurice Ravels musik, er det altid som at dykke ind i en forunderlig klanglig fantasiverden, og med Min gåsemors fortællinger (Ma mère l’Oye) favner han eventyret fuldt ud og strør magiske toner og rislende fortryllelser ud over Snehvide, Skønheden og Udyret, Tommeliden og mange flere. Og med Rossinis og Respighis forrygende balletmusik slutter vi koncerten på ægte H.C. Andersensk manér, når alt legetøjet i Legetøjsbutikken bliver vakt til live.
Første gang vi havde besøg af vores nuværende chefdirigent, Pierre Bleuse, var der også Ravel på programmet, og her tryllebandt han hele salen med sin sydlandske varme og sit musikalske overskud. Derfor ser vi meget frem til endnu en aften med eventyrlig musik, og selvfølgelig til at udfolde Ravels legendariske La Valse, der langsomt, men sikkert, som en dansende musikalsk djævel trækker os ind i en hvirvlende spiral af forførende vellyd i en hyldest og, ikke mindst, en dekonstruktion af en af de mest berømte europæiske musiktraditioner: valsen.

 

Vi minder dig om, at du fra fredag d. 12. november igen skal fremvise et gyldigt coronapas, når du ankommer til Koncerthuset. Du kan læse om reglerne for coronapas nedenfor. Vi gør opmærksom på, at vi tjekker coronapas uden for Koncerthusets indgang – vi anbefaler, at du har coronapasset klar, når du ankommer.

Gyldigt coronapas:


Når du ankommer til Koncerthuset, skal du fremvise et gyldigt coronapas enten elektronisk eller i papirformat.
Et gyldigt coronapas skal kunne dokumentere ét af følgende fire kriterier:
– At du har fået taget en negativ COVID-19-test (PCR-//hurtigtest) inden for de seneste 96 timer (PCR) eller 72 timer (hurtigtest).

– At du har færdiggjort dit vaccinationsforløb mod COVID-19.

– At du er påbegyndt et vaccinationsforløb mod COVID-19 (Et vaccinationsforløb anses
som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis). Hvis du skal til koncert, før de 14 dage er gået (eller hvis der er gået over 42 dage, uden at du har modtaget andet stik), skal du fortsat enten lade dig teste eller kunne dokumentere at have været smittet tidligere.

– At du tidligere har været smittet med COVID-19. Du skal kunne fremvise et positivt resultat af en COVID-19-test, der er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Husk desuden at medbringe ID.

Du kan læse om de forskellige måder at fremvise dit coronapas både elektronisk og i papirformat på følgende hjemmeside: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

Undtagelser for fremvisning af coronapas:

– Børn under 15 år

– Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test

– Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!