Pakke med 5 koncerter

Samlet pris for pakken: 1095 kr.
Spar 330 kr. i forhold til normalpris.

05. okt 2023

Tid: 00:01
Sted: Pakke med flere datoer (sælges fra 2. okt. 2023)
Pris: Samlet pris for pakken: 1095 kr.

Koncerter

05. okt 2023 00:01
Find billetter

Har du altid haft lyst til at opleve en klassisk koncert, men ikke vidst, hvor du skulle begynde? Er du mest til populærmusik og har brug for at blive taget i hånden og ført med ind i det symfoniske univers? Eller er én klassisk pakke ikke nok til dig, så giver vi dig her: KLASSISK +
De to knivskarpe kombattanter og holdkaptajner fra Den Klassiske Musikquiz Frederik Cilius og Mathias Hammer udfordrer hinanden i disciplinen: hvem kan bedst sammensætte en klassisk koncert? Her kan du få grinet igennem og høre noget fabelagtig god musik.
På kvindernes internationale kampdag inviterer vi til koncerten Kvindestemmer, hvor vi gennem musik og en efterfølgende talk styret af vores bestyrelsesformand, Lisbeth Knudsen, sætter fokus på kvinder i den klassiske musiks verden og selvfølgelig hører noget af den bedste og mest nyskabende musik skrevet af kvindelige komponister.
I juni fejrer vi vores fynske nationalkomponist Carl Nielsen med fællessang og folkemusik, og så starter vi sommeren i selskab med journalist Anders Agger, der sammensætter en helt særlig koncert, hvor han fortæller om sine mange rejser i både ind- og udland.
Og så kan du opleve Verdens bedste koncert i november, hvor selveste Phillip Faber både svinger dirigentstokken og fortæller om nogle af de største klassiske mesterværker i musikhistorien. Der er garanti for symfoniske hits, fantastisk formidling og højt humør!
Kom og hør en bred pallette af spektakulær musik præsenteret af nogle af Danmarks skarpeste formidlere, så du helt trygt kan lade dig opsluge af den klassiske verden.

MUSIKDUELLEN II – Det endelige opgør – 1. februar 2024
KVINDESTEMMER – 8. marts 2024
DEN DANSKE SANG – CARL NIELSENS FØDSELSDAG – 9. juni 2024
EN MUSIKALSK REJSE – MED ANDERS AGGER – 27. juni 2024
VERDENS BEDSTE KONCERT – MED PHILLIP FABER – 8. november 2024

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!