Pakke med 8 koncerter

Samlet pris for pakken: 2395 kr.
Spar 455 kr. i forhold til normalpris.

Koncerter

Find billetter

Du har stadig mulighed for at købe vores pakke og dermed spare penge på dine koncertoplevelser.
Det kræver blot, at du bestiller billetter til samtlige koncerter, som er en del af pakken. Når du vælger pris, skal du vælge kategorien ”PAKKENAVN pakkepris” til samtlige koncerter.
Systemet vil også vise dig, hvilke koncerter du skal have i kurven, når du går i gang.

Skulle du have udfordringer med at bestille, kan du altid kontakte os på symfoni@odense.dk , så vil vi hjælpe dig med at bestille pakken.

KLASSISK II er som KLASSISK I fyldt med nogle af de mest berømte klassiske værker. Her har du også mulighed for at opleve en regulær hitparade og blive blæst igennem af det helt store og sprudlende symfoniske udtræk. Der er symfonier, balletmusik, korværker og meget mere fra den absolut øverste hylde.
Du kan bl.a. glæde dig til at opleve vores dygtige solister folde sig ud i Mozarts fantastiske klarinetkoncert, Haydns trompetkoncert og Strauss’ obokoncert. Og du får også mulighed for at høre Schuberts Koncertstykke for 4 horn – spillet af ingen ringere end Berliner Philharmonikernes sublime horngruppe.
Der er selvfølgelig også godt pakket med de store symfonier: du kan opleve Beethovens 9. symfoni med kor og fire solister, Bruckners 7. symfoni og Brahms’ fabelagtige 1. symfoni, og så får du dobbelt op på Carl Nielsen, når vi spiller både hans 1. og 5. symfoni.
Og vi er slet ikke færdige med de store kanoner, for derudover kaster vores chefdirigent sig for tredje gang over en af Stravinskijs berømte balletter, og denne gang bliver det hans mesterlige gennembrudsballet Ildfuglen. Du har også mulighed for at få gåsehud, når vi sammen med de fynske gymnasiekor spiller Faurés smukke og stemningsfulde Requiem. Og så er der bulder og brag, når Pierre Bleuse kaster sig over Ravels måske mest berømte og fyrige værk Bolero!

Alt det og meget mere får du til en god pris, hvis du køber Klassisk II.

BRUCKNER & BESØG FRA BERLINERNE – 8. februar 2024
FAURÉS REQUIEM – 29. februar 2024
BOLERO & BLEUSE – 21. marts 2024
ILDFUGLEN & BLEUSE – 25. april 2024
NIELSENS 1. & MOZARTS KLARINETKONCERT – 24. maj 2024
OLLIKAINEN & NIELSENS 5. – 19. september 2024
BLEUSE & BRAHMS – 10. oktober 2024
BEETHOVENS 9. – MED DET KGL. OPERAKOR – 28. november 2024 *

*Ved køb af BÅDE Klassisk I og Klassisk II har du mulighed for at bytte den ene koncert med Beethovens 9. til en anden valgfri koncert eller et gavekort. Kontakt OS på symfoni@odense.dk

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!