Årets
Julegave

Glæd din familie, din ven eller måske dig selv med en julegave til Odense Symfoniorkester.

I år tilbyder vi tre særlige pakker, man kan lægge under juletræet:
gaven til den festlige, gaven til den eftertænksomme og gaven til den, der må have det hele med.

24. dec 2019

Tid: 23:59
Sted: Varierer alt efter gavevalg
Pris: fra 150 kr.

Koncerter

24. dec 2019 23:59
Find billetter

Den Festlige: Opera på Engen + forfriskning
28. juni 2020, kl. 15.00 – Fruens Bøge
I juni 2020 laver vi igen Fruens Bøge om til Odenses smukkeste koncertsal, når der atter er Opera På Engen. Vanen tro sørger vi for et smukt og spektakulært program til at matche de naturskønne omgivelser, hvor publikum nyder den medbragte mad og kølige hvidvin på medbragte campingstole eller picnictæpper. Tag hul på sommerferien blandt høje bøgetræer og smukke stemmer i selskab med OS.

For én person
Opera på Engen-pakken: 150 kr.

For to personer
Opera på Engen-pakken: 295 kr.

Den, der må have det hele med: Beethoven-Maraton
28. april 2020, kl. 19.30 + 3. oktober 2020 kl. 15.00
I 2020 er det 250 år siden, den største af de store, Ludvig van Beetoven, blev født, og det skal naturligvis fejres med manér! Odense Symfoniorkester fejrer mesteren, som han yndede at fejre sig selv, nemlig ved to gigantkoncerter, den ene med kammermusik og den anden med symfonier og koncerter. Der bliver festlige oplæg ved garvede musikformidlere, mulighed for mad og drikke, samt ægte festivalstemning i selskab med den gamle mester og OS.

For én person
Beethoven-pakken: 445 kr.

For to personer
Beethoven-pakken: 875 kr.

Den eftertænksomme: Mozarts Requiem
28. januar 2021, kl. 19.30. Dirigent: Phillip Faber.
De yderst dramatiske omstændigheder, der omkransede tilblivelsen af Mozarts allersidste værk, har kun forstærket fascinationen af denne lysende perle i repertoiret. Mozart lå på dødslejet og kæmpede mod tiden for at færdiggøre sit bestillingsværk til en mystisk greve, der ønskede at fremstille værket som sit eget, og man kan næsten ikke fatte kvaliteten af det, han nåede at få skriblet ned i de sidste uger af sit alt for korte liv. Kom og hør 300 gymnasieelever gøre Mozarts svanesang lyslevende sammen med OS.

For én person
Mozart-pakken: 295 kr.

For to personer
Mozart-pakken: 575 kr.

Du køber gaven til 1 eller 2 personer. Når vi har modtaget din ordre, sender vi en unik kampagnekode til dig via mail (inden for 1-2 arbejdsdage). Den unikke kampagnekode skal bruges, når gavens modtager skal reservere en billet til koncerten. Du kan printe kampagnekoden og pakke den ind, eller du kan afhente den som gave på vores kontor.

BEMÆRK: Kampagnekoderne til Beethoven og Mozart-koncerterne virker først fra den 2. januar kl. 10.00. Det er altså ikke muligt at reservere en plads før.


Løssalget til Mozartkoncerten åbner den 9. januar kl. 10.00.
Beethovenkoncerten bliver sat til salg i forbindelse med sæsonlanceringen i slutningen af foråret.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!