JUL PÅ SLOTTET

Det’ sørme, det’ sandt, december hos Odense Symfoniorkester

Dirigent: Magnus Larsson
Solister: Emma Pilgaard Christiansen, Emil Veber Rasmussen, Anders Madsen

Som følge af myndighedernes nye tiltag mod coronavirussen er alle koncerter fra den 7. december til og med den 3. januar aflyst. Alle kunder vil blive kontaktet via mail og sms. Alle billetter vil blive refunderet hurtigst muligt.

 

Koncerter

Find billetter

Kære Publikum

Som følge af myndighedernes nye tiltag mod covid-19 er vores koncert Jul på Slottet d. 10. december desværre aflyst. Du vil få dine billetter refunderet – dog uden billetgebyr.

Vi vil hurtigst muligt sende dig en mail og en sms med et refusionslink, som bruges for at gøre refusionsprocessen hurtigere og lettere for både dig og vores billetoperatør. Vi skal selvfølgelig nok sørge for, at alle får deres billetter refunderet, men vi håber, du vil hjælpe os ved at benytte dette link.

Vi kan desværre ikke love, hvornår dette link kommer, da Billetten A/S har fået rigtig mange lignende aflysninger over hele landet i dag. Vi beder dig derfor om at holde øje med din sms og din mail de næste fire-fem uger.

Henvendelser, der drejer sig specifikt om denne refusion, rettes til Billetten A/S på service@billetten.dk.

Vi håber på din forståelse. Vi er kede af, at vi ikke kan sørge for den musikalske julestemning i år, men vi glæder os til snart at se dig igen hos OS.

Med venlig hilsen
Odense Symfoniorkester

 

Det er den dejligste måned, men ikke for kongen på slottet. Hans krig mod nabolandet Montania er nemlig endt med, at han skal betale sin vægt i guld – men da hverken slankekure eller alkymister kan frembringe mirakler, må slottets nisser tage affære og bruge deres nissepærer, hvis julen skal ende lykkeligt.
Glæd dig til et herligt gensyn med en af DR’s mest populære julekalendere og Bodil Heisters fantastiske musik. Forestillingen bliver iscenesat af Odense Symfoniorkester og solister.

Koncerterne i Kerteminde 9. dec., Svendborg 10. dec. og på Ærø 11. dec. er aflyst.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!