Generations­orkestret og CNUS

Kom til dobbeltkoncert med 2 fynske orkestre og oplev den fantastiske symfoniorkestermusik.
(Gæstespil)

01. dec 2021

Tid: 19:30
Sted: Odense Idrætshal, Israels Plads 3, 5200 Odense V
Pris: 50 kr. voksne / 25 kr. børn og studerende

Koncerter

01. dec 2021 19:30
Find billetter

Kom til dobbeltkoncert med 2 fynske orkestre og oplev den fantastiske symfoniorkestermusik.

I Generationsorkestret spiller alle deltagerne i alderen 8-76 år sammen på tværs af generationer, både unge og gamle og nybegyndere og øvede. Når alle spiller sammen på tværs af alder og musikalske forudsætninger skabes den smukkeste musik i fællesskab.

Orkestret dirigeres af Det Kongelige Kapels solobassist, Mette Hanskov, der står bag ”Publikumsorkestret” – et lignende orkester i København. Mette Hanskov dirigerer med særlige tegn til nybegynderne, så de spiller få, men vigtige toner på rette plads. De dygtige musikere spiller de rigtige stemmer, og de mindre øvede spiller forenklede stemmer.

Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester (CNUS) er et ungdomssymfoniorkester for talentfulde deltagere mellem 15 og 30 år. Musikerne kommer fra Musikalsk Grundkursus Fyn, fra talentlinjerne ved de fynske musikskoler og fra de fynske garder og korps.

De fynske musikskoler, MGK Fyn, Odense Symfoniorkester og Syddansk Musikkonservatorium samarbejder omkring den fynske talentudvikling, herunder arbejdet med CNUS, så vi har et fynsk ungdomsorkester på højt niveau, med professionel dirigent og professionelle gruppeinstruktører og med et orkesterrepertoire tilpasset dygtige unge og talentfulde musikere.

CNUS har i øjeblikket ca. 60 medlemmer og dirigeres af Christian Øland, som er en af de fremmeste unge danske dirigenter.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!