Familiesymf-SERIEn

– 3 koncerter

I FAMILIESYMF-serien zoomer musikformidler Ole B. Kiilerich helt ind på de store klassiske mesterværker.

Koncerter

Find billetter

I FAMILIESYMF-serien zoomer musikformidler Ole B. Kiilerich helt ind på de store klassiske mesterværker i en koncertrække på i alt tre symfoniske værker, og han vil sammen med Odense Symfoniorkester lede alle, der er nysgerrige på de store melodier, helt tæt på musikkens magi, mens den skabes. Og med en varighed på ca. 50 min. kan de allerfleste være med.

Koncerter i serien

FAMILIESYMF
Fredag 8. november 2019
Dirigent: Mateusz Molęda
Program: S. Rachmaninov: Klaverkoncert nr. 3
Dette sublime mesterværk, som blev endnu mere berømt og berygtet gennem den Oscar-vindende film “Shine”, udvikler sig fra en helt simpel melodi, der kunne spilles af ethvert barn, til den måske mest virtuose klaverkoncert overhovedet og er fyldt med storslåede, filmiske melodier, der får de små hår til at rejse sig. Musikformidler Ole B. Kiilerich er også pianist og har en særlig kærlighed for Rachmaninovs klaverkoncerter, og han kan næsten ikke vente med at tage denne romantiske gigant under kærlig behandling i sæsonens første Familiesymf.

FAMILIESYMF
Fredag 24. januar 2020
Dirigent: Eivind Gullberg Jensen
Program: P. Tjajkovskij: Symfoni nr. 6 ‘Pathétique’
Tjajkovskijs fantastiske 6. symfoni rummer hele den stakkels russers opsparede og indestængte følelser fra et svært liv. Det omsatte han til nogle af verdens bedste melodier, som musikformidler Ole B. Kiilerich næsten ikke kan vente med at kaste sig over. På vanlig vis inddrager han hele salen i løjerne, så alle, både store og små, går hjem med ørerne på stilke.

FAMILIESYMF
Fredag 17. april 2020
Dirigent: Lan Shui
Program: L.v. Beethoven: Symfoni nr. 5
Beethovens 5. symfoni er måske det mest ikoniske værk i hele musikhistorien, og der findes vel næppe den gråspurv, der ikke kan pippe de første toner: da-da-da-daaaaa da-da-da-daaaaaa. Men værket rummer så meget mere end det, og i hænderne på musikformidler Ole B. Kiilerich bliver det til en rejse ind i selve den kerne, hvorfra al musik opstår.

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!