Familiesymf I

Dirigent: Yi-Chen Lin
Konferencier/vært: Ole B. Kiilerich
Stravinskij: Feens Kys, divertimento
Rachmaninov: Symfoni nr. 1

Koncerten varer cirka 1 time

Se Oles hilsen nederst på siden.

Koncerter

Find billetter

Kære alle familiesymf’ere!

Ih, hvor jeg dog glæder mig til at se jer i Koncerthuset på fredag! Det er så dejligt, at vi nu må spille for jer igen – hurra!

På fredag skal vi noget lidt særligt: vi skal nemlig tegne til russisk musik! Alle mand, børn og voksne, unge og gamle. Derfor har vi ryddet gulvet i Carl Nielsen-salen for stole og rullet laaaange striber af tegnepapir ud på gulvet.

Og når så koncerten er færdig, så finder vi de bedste/sjoveste/sødeste tegninger og lægger dem ud på vores facebook og instagra (Samtykke hertil er, at man efterlader sin tegning i koncerthuset:-)). Så kan vi allesammen se, hvad vi har oplevet med musikken inde i vores hoveder!

Så: I skal altså sidde/ligge/stå på gulvet til koncerten, og derfor vil det være en god ide at tage en pude/måtte/tæppe/sækkestol med, så det kan blive lidt rart – også for knæene. Og så vil jeg naturligvis bede jer om at holde afstand til hinanden – gerne med 3-4 meter til næste gruppe; så er der nemlig også papir til alle de tegninger, man har lyst til☺️

Jeg vil også gerne pga. coronaen bede jer om at tage jeres egne farveblyanter/tusser med – jeg håber, I har nogle gode derhjemme (ellers har jeg lidt ekstra).

Hvis I ikke har mod på at overvære koncerten fra gulvet, så vil balkonen være åben også, og så kan man sidde deroppe og nyde Rachmaninovs skønne symfoni fra vores sædvanlige stolerækker.

Mange glade musikhilsner,

Ole

– – –

Der er orkestersmæk for alle skillingerne, når musikformidler Ole B. Kiilerich kaster sig over de fuldfede, russiske melodier i en koncert, der med garanti vil blæse håret af dem i familien, der stadig har det.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!