FAMILIESYMF

Dirigent: Vincenzo Milletarì
Solist: Blaz Sparovec, klarinet

C. Debussy: Forspil til En Fauns Eftermiddag
C. Debussy: Première Rhapsodie for klarinet og orkester
C. Debussy: Clair de Lune, arr. A. Caplet

Koncerten varer cirka 1 time.

Obs! Som følge af myndighedernes forlængede tiltag mod COVID-19 kan vi ikke garantere, at du får dine valgte pladser.

Koncerter

Find billetter
Vi glæder os meget til at se dig til FamilieSymf fredag kl. 17.00.
Her får du en hilsen fra vores musikformidler Ole, der er vært til koncerten, men først skal vi lige have de vigtigste covid-19- restriktioner på plads:
– For at skabe ekstra plads og den nødvendige afstand i salen har vi valgt at ophæve pladsreservationer. På den måde kan man selv vælge, hvor meget afstand man ønsker at have til andre publikummer (der skal dog som minimum være ét tomt sæde mellem forskellige selskaber). Der er 1200 sæder i Koncerthuset, og der kommer omkring 260 publikummer, så der er mulighed for at sidde med god afstand.
– Vores kontrollører vil selvfølgelig også hjælpe alle med at komme på plads, uden at der opstår kø. Dørene åbner klokken 16.30, og koncerten starter først, når alle er på plads. Man er velkommen til at medbringe et mundbind til koncerten, og der vil også være mulighed for at få udleveret et mundbind ved hovedindgangen – det er dog ikke et krav, at man skal have det på.
– Derudover vil der være skærpet sikkerhed i og uden for Koncerthuset, så vi undgår kødannelse, så vi kan sikre den nødvendige rengøring, og så alle har mulighed for at få sprittet hænder.
– Der vil ikke være bemandet garderobe til koncerten. Man har mulighed for selv at hænge sit tøj i garderoben, eller man kan medbringe sit overtøj i salen.
– Vi ved, at vores publikum altid er meget hensynsfulde over for hinanden, men vi opfordrer selvfølgelig til, at alle udviser ekstra hensyn og holder god afstand i denne tid.

– – – – – –

Og så en hilsen fra vores musikformidler, Ole:
Kære Familiesymf-koncertgæst
Familiesymf-koncerten på fredag handler om STEMNINGER.
Debussy var stemningens mester, og vi skal sørge for at sætte Carl Nielsen-salen i den rette stemning her i en underlig tid.
Jeg vil derfor bede dig/jer tage noget med hjemmefra, som du kan sætte på det tomme sæde til HØJRE for dig og din familie, der sætter dig i en STEMNING (sædet er tomt pga. corona-restriktioner). Det kan være en bamse, en bog, en potteplante (der ikke griser😆), yndlingslegetøjet, mormors hjemmehæklede pude, eller noget helt sjette – gerne noget, der er lidt stort, så vi alle kan se det og kan få fyldt salen op med gode stemninger. Så sørger vi for stemningsfuld musik i metermål.
Jeg glæder mig EKSTRA meget til at se jer alle sammen i salen på fredag, hvor vi huske skal passe godt på os selv og hinanden🤗
Mange musikalske hilsner,
Ole
Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!