FAMILIESYMF

Dirigent: Pierre Bleuse

M. Musorgskij: Udstillingsbilleder

Koncerten varer cirka 1 time.

Som følge af myndighedernes forlængede tiltag mod covid-19 er vores koncert FamilieSymf d. 22. januar desværre aflyst.

Koncerter

Find billetter

Kære publikum
Som følge af myndighedernes forlængede tiltag mod covid-19 er vores koncert FamilieSymf d. 22. januar desværre aflyst. Du vil få dine billetter refunderet – dog uden billetgebyr.
Vi vil hurtigst muligt sende dig en mail og en sms med et refusionslink, som bruges for at gøre refusionsprocessen hurtigere og lettere for både dig og vores billetoperatør. Vi håber, du vil hjælpe os ved at benytte dette link.
Vi kan desværre ikke love, hvornår dette link kommer, da Billetten A/S har fået rigtig mange lignende aflysninger over hele landet i dag. Vi beder dig derfor om at holde øje med din sms og din mail de næste par uger.
Vi håber på din forståelse, og vi glæder os til snart at se dig igen hos OS.

Med venlig hilsen
Odense Symfoniorkester

Tag med på en vanvittig og til tider lidt uhyggelig gåtur, når vores musikformidler, Ole B. Kiilerich,
dykker ned i Musorgskijs verdensberømte mesterværk Udstillingsbilleder og maler musikalske mesterværker på nethinden ved hjælp af et brusende Odense Symfoniorkester i alle regnbuens klangfarver. Og vi er så heldige til denne koncert at kunne hilse på Odense Symfoniorkesters kommende chefdirigent, Pierre Bleuse, der summer af energi og musikglæde.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!