Dobbelt-
koncert

Gæstespil med CNUS, Fyn Filharmonik
og korbørn fra Odense kommune

Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester (CNUS)
dirigeres af Christian Øland

Fyn Filharmonik
dirigeres af Mette Hanskov

Dørene åbner kl. 19.00

Koncerter

Find billetter

CNUS

Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester (CNUS) er et ungdomssymfoniorkester for talentfulde deltagere mellem 15 og 30 år. Musikerne kommer fra Musikalsk Grundkursus Fyn, fra talentlinjerne ved de fynske musikskoler og fra de fynske garder og korps. De fynske musikskoler, MGK Fyn, Odense Symfoniorkester og Syddansk Musikkonservatorium samarbejder omkring den fynske talentudvikling, herunder arbejdet med CNUS, så vi har et fynsk ungdomsorkester på højt niveau, med professionel dirigent og professionelle gruppeinstruktører og med et orkesterrepertoire tilpasset dygtige unge og talentfulde musikere. CNUS har i øjeblikket ca. 50 medlemmer og dirigeres af Christian Øland, som er en af de fremmeste unge danske dirigenter.

Bag orkesteret står MGK Fyn og de fynske musikskoler.

Fyn Filharmonik

Kom som absolut nybegynder, let øvet eller øvet amatørmusiker og prøv kræfter med alverdens musik på en udfordrende, lærerig og ikke mindst sjov facon; alle spiller den samme musik, men i forskellige sværhedsgrader.

Orkestret dirigeres af Det Kongelige Kapels solobassist, Mette Hanskov, der står bag ”Publikumsorkestret” – et lignende orkester i København.

I Fyn Filharmonik kan deltagerne forvente at spille både Verdi (Triumfmarch fra Aida), Beethoven (fra 9. Symfoni “Freude schöner Götterfunken”) og Bent Fabricius Bjerre (tema fra Olsenbanden).

Læs mere på www.odensemusikskole.dk

Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!