NORGES UNGDOMS­SYMFONIKERE

Gæstespil

Ungdomssymfonikerne (Norge)
Dirigent: Eliahu Inbal

G. Mahler: Symfoni nr. 9

Varighed: ca. 1 time 20 min. (uden pause)

Koncerter

Find billetter

Ungdomssymfonikerne er Norges nationale ungdomsorkester og består af landets 100 mest talentfulde og dygtige musikstuderende. Orkestret bliver betragtet som et af de bedste af sin slags og har som vision at være anerkendt som et af Europas førende ungdomsorkestre.

Ungdomssymfonikerne gæster på årets koncertturné Odense med Gustav Mahlers store symfoni nr. 9. Dirigenten er den israelskfødte Eliahu Inbal, som blandet andet er kendt for sine indspilninger af Mahlers symfonier med Radiosymfoniorkestret i Frankfurt, hvor han var chefdirigent i ikke mindre end 26 år.

Ungdomssymfonikerne har turneret rundt i hele verden og optrådt sammen med verdens mest anerkendte soloartister og dirigenter. De sidste par år har orkestret besøgt koncertrækken Sommerklassisk i Tivoli i København en del gange. Under festivalen Young Euro Classic i Berlin er Ungdomssymfonikernes koncerter to år i træk (2015 og 2016) blevet beskrevet som et af højdepunkterne af den internationale presse.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!