DEN DANSKE SANG

Dirigent: Henrik Vagn Christensen
Solister: Blum & Haugaard Band

Koncerten varer cirka 1 time og 20 minutter. Der vil ikke være pause under koncerten.

Bemærk, at hvis du har købt koncerten som en del af Populærpakken, er der mulighed for, at du har en billet, hvor der står “Populærpakken d. 9. juni kl. 19.30”. Dette har ikke noget med koncerttidspunktet at gøre. Koncerten starter først kl. 20.00 som annonceret i programmet og på hjemmesiden.

Koncerter

Find billetter

Vi starter sæsonen med en fødselsdagsfest – ikke for OS, men for vores verdenskendte fynske komponist, Carl Nielsen, der runder de 156 i år. Efter en krisetid, hvor fællessangen har fået en regulær renæssance i de danske hjem, så kunne vi ikke finde en bedre måde at fejre gamle Nielsen på end ved en levende koncert med nogle af hans bedste danske sange og fantastiske, folkelige melodier. Til at hjælpe med fejringen får vi besøg af fynske Blum & Haugaard Band, der også medvirkede ved vores store Nielsen-fejring i 2015, og med dem et direkte link til den folkemusikalske side af vores store nationalkomponist. Vi garanterer en fødselsdagsfest i Nielsens tegn.

Vi minder dig om, at du skal fremvise et gyldigt coronapas, når du ankommer til Koncerthuset. Du kan læse om reglerne for coronapas nedenfor. Vi gør opmærksom på, at vi tjekker coronapas uden for Koncerthusets indgang – vi anbefaler, at du har coronapasset klar, når du ankommer.

Husk, at det stadig er et krav at bære mundbind eller ansigtsvisir i hele Koncerthuset, også selvom du har et gyldigt coronapas. Det er dog ikke et krav at bære mundbind eller ansigtvisir, når du sidder på din plads i salen, eller hvis du er undtaget fra at bruge mundbind.
Koncerten varer cirka 1 time og 20 minutter. Der er ikke pause under koncerten.
Du kan læse om vores andre COVID-19-tiltag her: https://odensesymfoni.dk/info/opdatering-om- coronavirus/
Gyldigt coronapas
Når du ankommer til Koncerthuset, skal du fremvise et gyldigt coronapas enten elektronisk eller i papirformat.
Et gyldigt coronapas skal kunne dokumentere ét af følgende fire kriterier:
– At du har fået taget en negativ COVID-19-test (PCR- eller hurtigtest) inden for de seneste 72 timer. (Hvis du skal til koncert fredag kl. 19.30, må testen altså tidligst være taget tirsdag kl. 19.30).
– At du har færdiggjort dit vaccinationsforløb mod COVID-19.
– At du er påbegyndt et vaccinationsforløb mod COVID-19 (Et vaccinationsforløb anses
som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis). Hvis du skal til koncert, før de 14 dage er gået (eller hvis der er gået over 42 dage, uden at du har modtaget andet stik), skal du fortsat enten lade dig teste eller kunne dokumentere at have været smittet tidligere.
– At du tidligere har været smittet med COVID-19. Du skal kunne fremvise et positivt resultat af en COVID-19-test, der er mindst 14 dage og højst 240 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.
Husk desuden at medbringe ID.
Undtagelser for fremvisning af coronapas:
– Børn under 15 år
– Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
– Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test
Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!