DEN DANSKE FILMSKAT

i Den Fynske Landsby

Dirigent: Rene Bjerregaard Nielsen
Solister: Sara Gadborg, Jens Jacob Tychsen, sang og konferencier

Koncerten varer cirka 2 timer og 10 minutter inkl. pause.

Se mere info nedenfor.

Koncerter

Find billetter

Koncerten indgår også i koncertpakken SOMMER-PAKKEN – læs mere om vores pakker her

Er du dus med himlens fugle, og sætter du din hat, som du vil, så vil du helt sikkert elske vores sommerkoncert i Den Fynske Landsby. Vi tager dig gennem hele Danmarks filmhistorie og finder alle de sange og melodier frem, som indkapsler danske film, når de er bedst. Og vi gør det i herligt selskab med revyskuespiller og musicalperformer Sara Gadborg og skuespiller Jens Jacob Tychsen, der bl.a. er kendt fra tv-serien Badehotellet.

Yderlig info: Indgang foregår gennem Den Fynske Landsbys hovedindgang. Billetter til koncerten giver adgang til Den Fynske Landsby fra kl. 13.30 (praktiske oplysning vedr. Den Fynske Landsby)

Dørene til Koncertområdet åbner 13.45.
Du må gerne medbringe tæpper, hynder og lignende til at sidde på. Det er dog ikke tilladt at medbringe stole, borde, parasoller eller tilsvarende.
Du er velkommen til at medbringe vand til koncerten. Alle andre drikkevarer (og naturligvis også vand) kan du købe i vores bar.

Koncertmenu (Bestilles senest den 13. juni)
Ønsker I at få en god frokost inden koncerten, så har Den Gamle Kro sammensat en særlig menu, som kan bestilles på forhånd og nydes umiddelbart inden koncerten. Menuen kan ses nedenfor. Maden kan hentes på Koncertområdet mellem 13.45-14.45. Du får direkte besked af os med mere info et par dage før koncerten.

Symfoni-frokost fra Den Gamle  Kro (145 kr. pr. person)

  • Røget lakseroulade m. røget forel-mousse med pistacienødder
  • Basilikumsfarseret kylling-ballotine med oliventapenade
  • Fransk kartoffelsalat med urter og piement
  • Hjemmelavet kransekage konfekt og chokolade
  • Friskbagt brød
Gå til toppen

Obs!

Ok, det er forstået!