OPDATERING OM CORONAVIRUS

Hos Odense Symfoniorkester følger vi løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til COVID-19.

*Opdateret d. 14. januar 2021*

Som følge af myndighedernes nye tiltag mod covid-19 er alle koncerter fra den 7. december til og med den 7. februar aflyst. Alle kunder vil blive kontaktet via mail. Alle billetter vil blive refunderet hurtigst muligt.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi vil løbende opdatere denne side med alle de koncerter, der ændres.
Vi kontakter alle de kunder, der skal flyttes, så hvis du ikke hører fra os, er du ikke berørt af flytningerne, og du skal derfor blot møde op til koncerten som annonceret.

Hvis vi flytter dine billetter til en dag eller et tidspunkt, hvor du ikke har mulighed for at deltage, vil du selvfølgelig få refunderet dine billetter.
Vi har desværre ikke kapacitet til at besvare mails og telefonopkald omkring alle disse flytninger, så vi håber, at I vil hjælpe os ved at følge vores anvisninger i de mails, vi sender til de berørte kunder.

De berørte arrangementer er (indtil videre):

  • Jul på Slottet, 10. december 2020: Koncerten aflyses. Alle publikummer vil hurtigst muligt blive kontaktet og få refunderet deres billetter.
  • Messias, d. 16. december 2020: Koncerten aflyses. Alle publikummer vil hurtigst muligt blive kontaktet og få refunderet deres billetter.
  • Christmas Carols, 18. og 19. december: Koncerterne aflyses. Alle publikummer vil hurtigst muligt blive kontaktet og få refunderet deres billetter.
  • Nytårskoncerter januar 2021: Koncerterne er aflyst. Publikum er blevet kontaktet på mail og sms den 30. december. Alle kunder vil have mulighed for at få billetterne refunderet; der vil komme mere information om refusion i løbet af januar 2021.
  • Udstillingsbilleder, 21. og 23. januar: Vi forsøger at flytte koncerten til et senere tidspunkt. Kunder er kontaktet omkring dette. Vi vil hurtigst kontakte kunder med ny information. Hvis det ikke er muligt at flytte koncerten, eller hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, vil dine billetter blive refunderet.
  • FamilieSymf, 22. januar: Koncerten aflyses. Alle publikummer vil hurtigst muligt blive kontaktet og få refunderet deres billetter.
  • Søndagsmatiné, 31. januar: Vi forsøger at flytte koncerten til et senere tidspunkt. Kunder er kontaktet omkring dette. Vi vil hurtigst kontakte kunder med ny information. Hvis det ikke er muligt at flytte koncerten, eller hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, vil dine billetter blive refunderet.
  • Nielsen og En Skærsommernatsdrøm, 4. februar: Koncerten aflyses. Alle publikummer vil hurtigst muligt blive kontaktet og få refunderet deres billetter.
  • Mozarts Requiem, 28. og 29. januar 2021: Koncerterne flyttes til januar 2022 med mulighed for refusion (se mere under koncerten er på hjemmesiden).

– – – – – –

Når du besøger OS , følger vi alle myndighedernes retningslinjer, så vi undgår kødannelse, så vi kan sikre den nødvendige rengøring, og så alle har mulighed for at få sprittet hænder.

Der vil derfor kun være plads til 420 publikummer i Carl Nielsen Salen. 180 publikummer i Pro Musica Salen. Og 100 publikummer i Konservatoriets koncertsal.

Derudover vil vores koncerter blive en anelse kortere, så vi kan undgå pauser. Desuden er vi også nødt til at annullere vores koncertintroduktioner. Til gengæld får publikum en lille introduktion under koncerten.

Fra torsdag d. 29. oktober er det et krav, at man skal bære mundbind i Koncerthuset. Mundbindet skal bæres i hele Koncerthuset (altså fra man kommer ind ad hovedindgangen, til man sætter sig på sin plads). Det er ikke et krav at bære mundbind, når man sidder på sin plads.

Der vil ikke være bar eller bemandet garderobe til vores koncerter.

Vi håber på din forståelse, og vi glæder os til snart at se dig igen hos OS.

 

//

 

Vi anbefaler desuden, at vores gæster overholder almindelige hygiejneregler:

– God håndhygiejne, primært håndvask og evt. hånddesinfektion.

– Undgår eller begrænser fysisk kontakt med  andre personer.

– Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her:  www.coronasmitte.dk

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!