OPDATERING OM CORONAVIRUS

Hos Odense Symfoniorkester følger vi løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til COVID-19.

*Opdateret d. 14. juni 2021*

Grundet tiltag mod COVID-19 vil dit besøg hos OS blive lidt anderledes, når du skal til vores koncert:

Vi minder dig om, at du skal fremvise et gyldigt coronapas, når du ankommer til Koncerthuset. Vi gør opmærksom på, at vi tjekker coronapas uden for Koncerthusets indgang.

Et gyldigt coronapas skal kunne dokumentere ét af følgende fire kriterier:
– At du har fået taget en negativ COVID-19-test (PCR- eller hurtigtest) indenfor de seneste 72 timer. (Hvis du skal til koncert torsdag kl. 19.30, må testen altså tidligst være taget mandag kl. 19.30).

– At du har færdiggjort dit vaccinationsforløb mod COVID-19.

– At du er påbegyndt et vaccinationsforløb mod covid-19 (Et vaccinationsforløb anses
som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis) Hvis du vil til koncert, før de 14 dage er gået (eller hvis der er gået over 42 dage, uden at du har modtaget andet stik), skal du fortsat enten lade dig teste eller kunne dokumentere at have været smittet tidligere.

– At du tidligere har været smittet med COVID-19. Du skal kunne fremvise et positivt resultat af en COVID-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Husk desuden at medbringe ID.

Yderligere tiltag
– Fra den 14. juni er det ikke længere et krav at bære mundbind i Odense Koncerthus. 

– Der vil kun være plads til 500 publikummer i salen, og der vil desuden være tomme sæder mellem publikum (hvis man har bestilt billetter sammen, kommer man dog til at sidde ved siden af hinanden). Hvis man ønsker yderligere afstand, kan man benytte de bagerste pladser i salen eller korbalkonen.
– Der vil ikke være introduktion før vores koncerter.
– Derudover vil der være skærpet sikkerhed i og uden for Koncerthuset, så vi undgår kødannelse, så vi kan sikre den nødvendige rengøring, og så alle har mulighed for at få sprittet hænder. Bemærk, at vi tjekker coronapas uden for Koncerthusets indgang.
– Baren i vores foyer vil ikke være åben. Man er velkommen til at medbringe en flaske vand hjemmefra, hvis man ønsker dette.
– Der vil ikke være bemandet garderobe til koncerten. Man har mulighed for selv at hænge sit tøj i garderoben, eller man kan medbringe sit overtøj i salen.
– Kunder, der har billet til indgang A og C, skal benytte den venstre dør ved hovedindgangen. Kunder, der har billet til indgang B, D og E, skal benytte den højre dør ved hovedindgangen. Vores kontrollører vil tage imod jer uden for Koncerthuset og hjælpe jer på rette vej.
– Vi ved, at vores publikum altid er meget hensynsfulde over for hinanden, men vi opfordrer selvfølgelig til, at alle udviser ekstra hensyn og holder god afstand i denne tid.
– Vi minder også publikum om at holde god afstand uden for Koncerthuset, f.eks. ved Parkeringskælderen og foran indgangen.
Vi håber på din forståelse, og vi glæder os til at se dig hos OS.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi vil løbende opdatere denne side med alle de koncerter, der ændres.
Vi kontakter alle de kunder, der skal flyttes, så hvis du ikke hører fra os, er du ikke berørt af flytningerne, og du skal derfor blot møde op til koncerten som annonceret.

Hvis vi flytter dine billetter til en dag eller et tidspunkt, hvor du ikke har mulighed for at deltage, vil du selvfølgelig få refunderet dine billetter.
Vi har desværre ikke kapacitet til at besvare mails og telefonopkald omkring alle disse flytninger, så vi håber, at I vil hjælpe os ved at følge vores anvisninger i de mails, vi sender til de berørte kunder.

De berørte arrangementer er (indtil videre):

  • Valentinsfavoritter, 12. februar: Koncerterne flyttes til den 16. juni 2021. Alle kunder er blevet kontaktet på mail og sms med mulighed for at få billetterne refunderet, hvis de ikke kan komme på den nye dato.
  • Historien om en soldat, 23. februar: Koncerten er flyttet til den 19. juni 2021 kl. 15.00. Alle kunder er blevet kontaktet på mail og sms med mulighed for at få billetterne refunderet, hvis de ikke kan komme på den nye dato.
  • Rhapsody in blue, 4. marts: Koncerten flyttes til 15. september 2022. Alle kunder har mulighed for at få nye billetter til koncerten eller at få billetterne refunderet.
  • Mozarts Jupitersymfoni, 11. marts: Koncerten flyttes til den 26. juni 2021. Alle kunder har mulighed for at få nye billetter til koncerten eller at få billetterne refunderet.
  • Mozarts Requiem, 28. og 29. januar 2021: Koncerterne flyttes til januar 2022.

//

Vi anbefaler desuden, at vores gæster overholder almindelige hygiejneregler:

– God håndhygiejne, primært håndvask og evt. hånddesinfektion.

– Undgår eller begrænser fysisk kontakt med  andre personer.

– Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her:  www.coronasmitte.dk

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!