OPDATERING OM CORONAVIRUS

Hos Odense Symfoniorkester følger vi løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Coronavirus.

*Opdateret d. 28. september 2020*

Som følge af myndighedernes forlængede tiltag mod coronavirussen vil flere af vores koncerter i efteråret blive delt i to, så vi kan overholde forsamlingsforbuddet og sørge for trygge rammer for både publikum og personale.

I de kommende uger vil vi løbende opdatere denne side med alle de koncerter, der deles i to eller ændres.
Vi kontakter alle de kunder, der skal flyttes, så hvis du ikke hører fra os, er du ikke berørt af flytningerne, og du skal derfor blot møde op til koncerten som annonceret.

Hvis vi flytter dine billetter til en dag eller et tidspunkt, hvor du ikke har mulighed for at deltage, vil du selvfølgelig få refunderet dine billetter.
Vi har desværre ikke kapacitet til at besvare mails og telefonopkald omkring alle disse flytninger, så vi håber, at I vil hjælpe os ved at følge vores anvisninger i de mails, vi sender til de berørte kunder.

De berørte arrangementer er (indtil videre):

  • Beethoven og Katrine Gislinge, 3. oktober: Koncerten deles i to og spilles kl. 15.00 og 17.30 d. 3. oktober. Programmet forkortes, så vi kan undgå pauser i koncerten – derfor udgår Beethovens 2. klaverkoncert og 6. symfoni.
  • Beethoven og Den Danske Strygekvartet, 8. oktober: Koncerten gennemføres som planlagt, men halvdelen af publikum vil modtage nye pladser i salen for at skabe den nødvendige afstand. Der sendes nye billetter i løbet af uge 40.
  • Fantasy Highlights d. 16. oktober: Begge koncerter aflyses, da Magisk Dage Odense på grund af myndighedernes restriktioner har aflyst festivalen. Alle kunder bliver kontaktet omkring d. 28. august, og alle vil få refunderet deres billetter.
  • Jul på Slottet, december 2020: Koncerterne aflyses, og alle kunder får automatisk deres penge refunderet.
  • Mozarts Requiem, 28. og 29. januar 2021: Koncerterne flyttes til januar 2022 med mulighed for refusion (se mere under koncerten er på hjemmesiden).

– – – – – –

Når du besøger OS i efteråret, følger vi alle myndighedernes retningslinjer, så vi undgår kødannelse, så vi kan sikre den nødvendige rengøring, og så alle har mulighed for at få sprittet hænder.

Der vil derfor kun være plads til 420 publikummer i Carl Nielsen Salen. 180 publikummer i Pro Musica Salen. Og 100 publikummer i Konservatoriets koncertsal.

Derudover vil vores koncerter blive en anelse kortere, så vi kan undgå pauser. Desuden er vi også nødt til at annullere vores koncertintroduktioner. Til gengæld får publikum en lille introduktion under koncerten.

Der er ikke krav om at bære mundbind i Koncerthuset; man er selvfølgelig velkommen til selv at medbringe et, hvis man ønsker dette.

Der vil ikke være bar eller bemandet garderobe til vores koncerter.

Vi håber på din forståelse, og vi glæder os til snart at se dig igen hos OS.

 

//

 

Vi anbefaler desuden, at vores gæster overholder almindelige hygiejneregler:

– God håndhygiejne, primært håndvask og evt. hånddesinfektion.

– Undgår eller begrænser fysisk kontakt med  andre personer.

– Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her:  www.coronasmitte.dk

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!