At få lov til at præsentere dette års Sonning Prismodtager er en ære for Odense Symfoniorkester. Prismodtageren, den verdensberømte fløjtenist Emmanuel Pahud, spiller endda Carl Nielsens fløjtekoncert som et af hovedværkerne i programmet, der ellers viser denne alsidige musiker fra mange vinkler. Han er helt alene på scenen i ny musik af Bára Gisladottir, han spiller et soloværk og kammermusik af Claude Debussy og sidder endda som “menigt” medlem af Odense Symfoniorkester og spille førstefløjte i Debussys smukke “Forspil til en Fauns Eftermiddag”. Efter pausen er Pahud igen solist foran orkestret i Sofia Gubaidulinas betagende “Musik for fløjte, strygere og slagtøj”. Og endelig spiller Odense Symfoniorkester Carl Nielsens Helios-ouverture.  

Programmet er modigt, alsidigt, smukt og udfordrende. Det bliver en ægte festkoncert med fløjte-event i foyeren inden koncerten, prisoverrækkelse og et overflødighedshorn af musik.
Emmanuel Pahud er en af verdens største navne både som solist og kammermusiker og så har han en lang karriere som solofløjtenist i Berlinerfilharmonikerne at prale af også. Hele denne bredde i hans virke bliver afspejlet i aftenens festprogram. 

Læs mere på sonningmusik.dk

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!