Skole­koncerter og general­prøver hos 

Giv dine elever chancen for at opleve det store Symfoniorkester. Odense Symfoniorkester tilbyder fængslende, lærerige og underholdende Skolekoncerter, der særligt retter sig til de forskellige klasser og trinmål i skolen. Gør plads i kalenderen til de kommende skolekoncerter og generalprøver.

Generalprøver og rundvisning

(For 7.- 10. klasser, HF og gymnasiet)

Alle generalprøver er i Odense koncerthus og starter med 30 min. introduktion før generalprøven, ønsker man en rundvisning skal man komme 1 time før generalprøven. Rundvisningen skal bestilles på denne mail: sbnie@odense.dk.
Generalprøven kan vare op til 1½ time. Det er ikke muligt at gå midt i prøven.

Bestil dine gratis billetter her

 

Skolekoncerter

Sigurds Danmarkshistorie

Odense Symfoniorkester glæder sig til skolekoncerterne i Odense koncerthus. I år bliver skolekoncerterne med Odense Symfoniorkester ledsaget af et kor på 300 børn, Det kongelige Teaters Balletskole i Odense og selvfølgelig Sigurd Barrett.

Sigurd har gjort det igen!
Sigurd Barrett, som tidligere bl.a. har lavet projekterne ”Sigurd & Symfoniorkestret”, ”Sigurd & Big bandet”, ”Sigurd & Operaen”, ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” osv. osv. Har nu lanceret ”Sigurds Danmarkshistorie”, som naturligvis også er sat i musik og sang.

Formålet med Sigurds Danmarkshistorie er – i en tid præget af informationsbombardement, globalisering og teknologisk kapløb – at hjælpe børn og unge med at forstå den historie, vi alle er rundet af, og som er fundamentet for de mennesker, vi er i dag. I vort møde med folkeslag fra hele verden – både virtuelt og fysisk – har vi som aldrig før brug for en rodfæstet viden om, hvem vore forfædre var, hvordan vort samfund har udviklet sig gennem tiderne, og hvad der er forudsætningen for, at vi er de mennesker, vi er i dag. Ethvert folk er gjort af de historier, som fortælles, og vi må ikke blive historieløse. Vor tids dominerende historier er reality shows, succeshistorier fra underholdningsbranchen og fantasy universer. Det stiller store krav til, at vi på en levende og engagerende måde supplerer med at videreformidle den historie, som ligger til grund for vor kultur – både som en uundværlig del af den almene dannelse og som en identitetsskabende ballast for de kommende generationer. (www.sigurdsdanmarkshistorie.dk)

Skolekoncerter 2018 – ikke som de ”plejer”:
Med Sigurds Danmarkshistorie, som skolekoncert, fylder vi salen til bristepunktet – nu også på scenen! Til alle koncerter med Sigurds Danmarkshistorie vil der, ud over vores store symfoniorkester være 300 børn i koret, samt elever fra Det kongelige Teaters Balletskole i Odense. Det bliver et festfyrværkeri med oplevelse til både øre og øje. I år vil der ”kun” være én skolekoncert om dagen til skoleklasser kl. 12:00 – 13:00.

Koncerter for 1.-3.klasse:

17. januar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
18.januar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
19.januar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
29. januar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)

Koncerter for 4.-6.klasse:

30.januar kl:12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
31.januar kl.12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
1.februar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)
2, februar kl. 12:00 (IKKE FLERE LEDIGE PLADSER)

Bliver I forhindret skal I give besked, så billetterne kan komme andre til glæde.

Koncerterne afholdes i koncerthuset, Carl Nielsen Salen. Koncerten varer 1. time.


Husk at det er nok at I printer ordrebekræftelsen på antallet af billetter i stedet for alle enkeltbilletterne


Forbered eleverne til koncerten: (forberedelsesmaterialet venligst udlånt af Århus Symfoniorkester)

Undervisningsmateriale kan hentes her (PDF)

 

 

 

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!