FILHARMONISK KOR

Glæden ved at synge og arbejde med musik på højt niveau er det, der driver de omkring 60 rutinerede sangere i Filharmonisk Kor. Koret blev skabt i 1991 i et forsøg på at skabe et grundlag, der kan sikre publikum et bredt udvalg af koncerter med kormusik. I dag medvirker Filharmonisk Kor i næsten alle symfonikoncerter med kormusik.

At være med i Filharmonisk Kor kræver ikke bare lyst til at arbejde med musikken. Det er også nødvendigt, at sangerne giver den en skalle derhjemme, når der fx skal indstuderes større og krævende værker. Til gengæld nyder kormedlemmerne fornemmelsen af suset, når alle står koncentrerede med noden foran sig på scenen og trykker den af – måske foran en verdenskendt orkesterdirigent – i selskab med Odense Symfoniorkester. Så bliver det ikke meget bedre!

Filharmonisk Kors daglige leder, Alice Granum, er docent i korledelse ved konservatorierne i Odense og København og desuden også dirigent for Det Fynske Kammerkor.

Har du lyst til at synge i Filharmonisk Kor
Er du under 50 år, en habil korsanger med nodekendskab og lyst til at synge i selskab med et symfoniorkester, så kontakt os gerne på symfoni@odense.dk. Koret øver fast hver torsdag fra kl. 19 – 22 i Fredens Kirkes sognehus, Skibhusvej 162, Odense C. I forbindelse med koncerter er der flere prøver.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!