Poetry Slam

Poetry Slam i forbindelse med Maskerade
(NB: Odense Symfoniorkester medvirker ikke i denne event.)

05. jan 2018

Tid: 20:00
Sted: Pro Musica Salen
Pris: Gratis (kræver tilmelding)

Koncerter

05. jan 2018 20:00
Find billetter

Hvem er bedst? Oplev skuespillere kæmpe mod to af landets bedste poetry slammere. Skuespillerne fremfører Holberg, mens slammerne optræder med egne tekster. Og derefter skal publikum afgøre, hvem der skal have de højeste point.

Poetry slam er en konkurrence i mundtlig fremførsel af poesi og historier, men blandes ofte med elementer af comedy og skuespil, måske med en lille sang og inspiration fra rap.
Peter Dyreborg er tidligere dansk mester i poetry slam, og han er det mest kendte slam-navn i Danmark. På scenen står han sammen med performance-digteren Rasmus Rhode, og de to skal forsøge at overbevise publikum om, at deres særlige blanding af digte og scenekunst kan leve op til og endda overgå nationalklenodiet Ludvig Holberg.

Det er et show med Dead VS Alive, dvs. den afdøde digter og dramatiker Holberg mod to lyslevende poetry slammere. Og så er det simpelthen op til publikum at bedømme, hvem der skal vinde konkurrencen.

Et godt poetry slam-show er altid underholdende og medrivende og engagerende og rørende og levende og dybsindigt og med noget, der vækker til smil og latter, og noget, der vækker til eftertanke og eftertænksomhed ? helt i Holbergs ånd, men også i tidsånden.

Arrangementet er åbent og gratis for alle!

I samarbejde med Odense Symfoniorkester og Odense Teater præsenterer Det Kongelige Teater POETRY SLAM i forbindelse med at forestillingen MASKERADE gæster Odense.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!