Plácido Domingo

Plácido Domingo og Odense Symfoniorkester

Varighed: 2,5 timer – inkl. pause

Arrangør: JVB LIVE

24. nov 2017

Tid: 20:00
Sted: Sparekassen Fyn Arena
Pris: Fra kr. 450,- plus gebyr

Koncerter

24. nov 2017 20:00
Find billetter

Plácido Domingo

I år kan du opleve en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde i Odense. Plácido Domingo fejrer 50-året for sin første professionelle optræden med en koncert i Sparekassen Fyn Arena, fredag, den 24. november 2017, sammen med OS.

I den store bog om opera er der er lille håndfuld navne, der nævnes over alle andre. Ét af dem er Plácido Domingo. Den spanskfødte tenor er en af de dygtigste og mest indflydelsesrige operasangere nogensinde, med et CV der tæller hele 147 forskellige roller, mere end 3.800 optrædener, over 100 pladeudgivelser, og et hav af Grammy’er og andre priser og æresbevisninger.

Plácido Domingo er fyldt 75 år, men han er fortsat på toppen af sinkarriere. Han rejser verden rundt og giver koncerter, ligesom han er en højt skattet dirigent – en funktion, han har varetaget til mere end 500 forestillinger. Desuden fungerer han som General Director for Los Angeles Opera.

At Plácido Domingo stadig er helt på toppen, vidner anmeldelserne fra hans seneste koncert i Danmark om. Musikkens Hus i Aalborg har netop (den 2. november 2016) afviklet en fuldstændig udsolgt koncert med hovedpersonen, til stor begejstring fra både presse og publikum.

Jyllands-Posten kvitterede med topkarakter 6 stjerner og måtte konstatere at ”Superlativerne står fortsat i kø, og hjertet er stadig ramt ved lyden og synet af Domingo”. Nordjyske gav ligeledes koncerten seks stjerner og skrev at ”Det var ikke bare godt gået af Domingo, hans alder taget i betragtning. Det blev en blændende performance ud fra en hvilken som helst målestok”.

Nummererede siddepladser

Dørene åbnes kl.18:30

Varighed: 2,5 timer – der er pause

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Der sælges billetter ved indgangen

Læs mere på www.jvb.dk

Arrangør
JVB LIVE, Ørbækvej 350, 5220, Odense SØ, Danmark

Koncerten er ikke arrangeret af Odense Symfoniorkester – vores gavekort, fordele og rabatter er derfor ikke gældende.

 

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!