House of Cards

House of Cards in Concert
med komponist/Dirigent Jeff Beal og Odense Symfoniorkester

Arrangør: ODEON

02. maj 2017

Tid: 20:00
Sted: ODEON, Store Sal
Pris: 295.00 - 345.00 DKK

03. maj 2017

Tid: 20:00
Sted: ODEON, Store Sal
Pris: 295.00 - 345.00 DKK

Koncerter

02. maj 2017 20:00
03. maj 2017 20:00
Find billetter

HOUSE OF CARDS IN CONCERT

Glæd jer til en enestående koncertoplevelse med den Emmy-prisvindende musik fra hitserien House of Cards. Det er selve House of Cards-komponisten Jeff Beal, der dirigerer Odense Symfoniorkester, og den forrygende musik får følge af smukke intense scener fra tv-serien fremført på et kæmpelærred.

Det er første gang, at den anmelderroste koncert kan opleves i Skandinavien, og det har været en drøm for komponisten Jeff Beal at skabe noget helt særligt. ”At et helt symfoniorkester spiller live til scener fra de første fire sæsoner således, at lyd og tv-billeder smelter sammen i en højere enhed – det er fantastisk, og drømmen er at give publikum en medrivende oplevelse”.

Odense Symfoniorkester og musikchef Finn Schumacker er stolte over at kunne være med til at vise den mangfoldighed, som Odenses nye musik- teater og konferencehus ODEON byder på. ”Det er noget helt nyt og meget stemningsfuldt, at man præsenterer en koncert på denne måde. Det er på én gang både folkeligt med musikken fra så populær en tv-serie, og samtidig en oplevelse på et meget højt kunstnerisk niveau. Det viser lige nøjagtigt noget af det ODEON kan – nemlig kombinere flere kunstformer på en ny måde og til et bredt publikum”.

House of Cards tv-serien har modtaget to Golden Globe og seks Emmy Awards.

Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Arrangør
ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C, 5000, Odense C, Danmark

Koncerten er ikke arrangeret af Odense Symfoniorkester – vores gavekort, fordele og rabatter er derfor ikke gældende.

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!