GRØNTSAGS­­KONCERT

Dirigent: Bruno Campo
Solister: Rune Most, fløjte; Ragnhildur Josefsdottir, fløjte; Martina Petruouva, Accordeon

Konferencier: Eva Marie Rasmussen

Koncerter

Find billetter

Medvirkende

Rune Most

Fløjte

Ragnhildur Josefsdottir

Fløjte

Martina Petruouva

Akkordeon

Ved denne koncert kan du blandt andet opleve to af orkestrets fløjtenister; Rune Most og Ragnhildur Josefsdottir spille 1. satsen af en koncert af Friedrich Braun. Koncerten er for 2 fløjter og orkester og er skrevet i slutningen af 1700 tallet. Det er en bemærkelsesværdig opførelse, da solofløjtenist Rune Most har genopdaget koncerten, og udfra håndskrevne stemmer lavet et partitur. Det er derfor en slags “gen-uropførelse”, da den ikke har været spillet i over 200 år! Stilen er tidlig klassisk, og minder lidt om Mozart. Komponisten Braun var ansat i Mecklenburg og havde efter al sandsynlighed god kontakt med musikere i Det Kongelige Kapel.

I mere end 25 år har boderne med ost, fisk og grønt foran Koncerthuset lagt navn til de populære gratiskoncerter onsdag og lørdag, hvor Odense Symfoniorkester spiller underholdende programmer med let klassisk musik, iblandet rariteter og små solistværker.

Program:
Giuseppe Verdi: La Traviata, forspil til 1. akt
Friederich Braun: 1. sats af Koncert for 2 fløjter og orkester
Niels W.Gade: 3. sats “Skovensomhed” af En Sommerdag paa Landet, op. 55
Per Nørgård: Recall – for harmonika og orkester
Peter Tjajkovskij: Festival Ouverture over den danske nationalhymne, op. 15

Online programnote

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!