Gallashow

”Odense fejrer ODEON”

arrangeret af ODEON og Odense Kommune

05. maj 2017

Tid: 19:45
Sted: ODEON, Store Sal
Pris: 250.00 - 375.00 DKK

Koncerter

05. maj 2017 19:45
Find billetter

Odense fejrer ODEON

Odenseanerne fejrer byens nye kulturhus ODEON med mere end 100 begivenheder over ni dage. Til gallashowet fredag 5. maj kommer H.M. Dronning Margrethe til Odense for at deltage i festlighederne.

”Odense fejrer ODEON” præsenterer et gallashow med BISSE, SØS FENGER + NORDSTRØM, THOMAS WARBERG, ANDREA PELLEGRINI & JACOB BINZER, ODENSE SYMFONIORKESTER, TIP TOE BIG BAND, DANSE-, MUSICAL- OG TEATER-INDSLAG og mm.

Danmarks nyeste scene hedder ODEON og det bliver fejret af odenseanerne og byens gæster med en folkefest, der varer ni dage fra 29. april til 7. maj. Som et højdepunkt kommer H.M. Dronning Margrethe sejlende til byen med Kongeskibet Dannebrog for at overvære gallashowet.

– Vi er meget stolte over, at Dronningen vil deltage i fejringen af Danmarks nyeste kulturhus, siger en glad borgmester, Peter Rahbæk Juel (S).

Oplev ni dage, hvor ”Odense fejrer ODEON”, fyldt med mere en 100 festlige og forrygende kulturelle arrangementer, der vil spille på alle kunstneriske tangenter og vise de mange muligheder, Odense nye musik-, teater- og konferencehus byder på – lige fra popmusik, børneteater, fællesspisning, Odense Symfoniorkester og elektronisk musikfest til dansearrangementer og fællessang. Der er kulturelle arrangementer for alle aldersgrupper og fra mange forskelligartede genrer.

– Det er et flot program. Og gallashowet viser noget af alt det huset kan, fra de helt store opsætninger til de helt små. Med ODEON har vi fået et hus, der er et omdrejningspunkt og en løftestang for kulturen i Odense, siger Peter Rahbæk Juel, der er officiel vært ved gallashowet.

Til gallashowet optræder bl.a. Bisse, Fenger/Nordstrøm, Thomas Warberg, Andrea Pellegrini med Jakob Binzer. Odense Symfoniorkester spiller med big bandet Tip Toe, og der vil være indslag fra både danse-, musical-, og teaterverdenen.

Ny type kulturhus
Men ODEON bliver ikke et kulturhus, der kun har åbent, når der er koncerter eller konferencer. Huset er daglig ramme om Odense Teater, Syddansk Musikkonservatorium, og Den Danske Scenekunstskole.

– ODEON har en meget høj standard og en størrelse, så vi fremover kan trække endnu flere spændende kunstnere og store konferencer til Odense. Vi ved, at kultur er afgørende for at være en tiltrækkende by for studerende, tilflyttere og virksomheder og dermed for væksten og velfærden.  Vi har satset på events som Tinderbox og forskellige festivaler i byen, og vi kan se, at det giver rigtig god effekt og et godt omdømme i resten af landet, siger Peter Rahbæk Juel.

ODEON er det første, færdige byggeri på den nedlagte Thomas B. Thriges Gade, og dermed et synligt symbol på Odenses store transformation. Musik-, teater- og konferencehuset ODEON er helt central for omlægningen af området til en ny, bilfri bydel, der ligger tæt på både havnen, centrum og Odense Banegård Center.

 

Grand Opening – Odense fejrer ODEON

er arrangeret af ODEON og Odense Kommune

– i samarbejde med Fyens Stiftstidende

Odense fejrer ODEON 29. april – 7. maj 2017

Gå til toppen

Obs!

Denne side undestøtter måske ikke din browser. Læs mere her om hvordan du kan opdatere din browser: http://browsehappy.com/

Ok, det er forstået!